با سلام. و با تشکر فراوان از سایت خوبتان. من همیشه برنامه های دکتر علی بابایی زاد را از طریق سایت خوب شما پیگیری میکنم. اما چند هفته ای هست که میبینم از 22 تیر ماه به بعد ویدیویی از دکتر قرار نگرفته است. آیا ایشان فعلا برنامه ای ندارد؟؟ یا اینکه مورد دیگری پیش آمده است؟؟ بحثشون نصفه کاره مانده است. با تشکر فراوان از مدیران مشاورفا.
با تشکر از شما. آخه چرا وسط موضوع به پایان رسید؟؟!! حتما دکتر مسافرت تابستانی داشتند. یک سوال داشتم. آیا در ایران موسسه ای هست که دوره ای داخلی یا بین المللی برای اخذ مدرکی معتبر در روانشناسی تحلیل رفتار متقابل داشته باشد؟
بله . موسساتی هستند که این دوره را برگزار میکنند . در مورد مدرک هم باید حتما بپرسید که ایا معتبر هست یا مدرک افتخاری موسسه هست
باعرض سلام ارادت فراوان و با تشکر از سایت خوبتون که در زندگی شخصی بنده تاثیر بسزایی داشته ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگر در مشهد متخصص خوب هم سطح آقای دکتر بابایی زاد دارید و یا میشناسید به من معرفیکنید چون بسیار به یک روانکاو و روانشناس خوب نیاز دارم و مثل کلاف سر در گم با خودم و افکارم درگیر هستم بسیار نیاز دارم کمکم کنید لطفا
متشکرم. اگر این موسسات را می شناسید لطفا به من معرفی کنید. بنده اطلاعی در این مورد ندارم که کجا دوره تحلیل رفتار متقابل را برگزار میکنند.
موسسه خاصی الان سراغ ندارم اما به لینک زیر توجه بفرمائید https://www.google.com/search?q=دور...بل&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&ie=UTF-8
سلام. مشهد نمیشناسم متاسفانه شاید بقیه دوستان بهتر بتونن راهنماییتون کنند اما اگر با فیسبوک دکتر بابایی زاد تماس بگیرید شاید کسی رو معرفی کنند.
ممنون و متشکر از شما. از دوستان انجمن اگر کسی موسسه یا نهادی میشناسد لطفا به من معرفی کند. موسسه ای که بتوان از آن مدرک TA گرفت یا گواهینامه ای بین المللی. در صورتی که جایی را در تهران میشناسید لطفا پیغام خصوصی بدهید.