طرز تهیه بادمجان با دانه انار

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1713.jpg


    مواد لازم :

    بادمجان 4 عدد متوسط
    شکر دو قاشق غذاخوری
    انار ترش یک پیمانه
    پیاز متوسط دو تا سه عدد
    روغن،نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    آب 4/1 پیمانه
    گردو نگینی خرد شده نصف پیمانه

    طرز تهیه :
    ابتدا بادمجان را پوست کنده و در آب نمک می‌گذاریم تا تلخی آن برود بعد آن را خشک و در روغن سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.
    در همان ظرف اول پیاز خرد شده را تفت می‌دهیم، تا طلایی شود، بعد انار ترش یا انار ملس را می‌ریزیم و خوب تفت می‌دهیم.


    سپس گردو نگینی شده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه اضافه می‌کنیم و به اندازه کافی آب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا آب آن کشیده شود.
    بعد این مواد را در شکم بادمجان می‌ریزیم و بقیه مواد را در کنار بادمجان ها در ظرف سرو می‌ریزیم.

    نکتـه:
    اگر انار خیلی ترش بود شکر اضافه می‌کنیم.