مواد لازم : بادمجان 4 عدد متوسط شکر دو قاشق غذاخوری انار ترش یک پیمانه پیاز متوسط دو تا سه عدد روغن،نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم آب 4/1 پیمانه گردو نگینی خرد شده نصف پیمانه طرز تهیه : ابتدا بادمجان را پوست کنده و در آب نمک میگذاریم تا تلخی آن برود بعد آن را خشک و در روغن سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. در همان ظرف اول پیاز خرد شده را تفت میدهیم، تا طلایی شود، بعد انار ترش یا انار ملس را میریزیم و خوب تفت میدهیم. سپس گردو نگینی شده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و به اندازه کافی آب میریزیم و میگذاریم تا آب آن کشیده شود. بعد این مواد را در شکم بادمجان میریزیم و بقیه مواد را در کنار بادمجان ها در ظرف سرو میریزیم. نکتـه: اگر انار خیلی ترش بود شکر اضافه میکنیم.