طرز تهیه ی سوپ لوبیا و گوشت

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1708.jpg


    آماده سازی: 30 دقیقه
    مدت انتظار: 3 ساعت
    مجموعاً: 3 ساعت و 30 دقیقه

    مواد لازم :

    جعفری تازه به مقدار دلخواه
    نمک و فلفل به مقدار دلخواه
    سس تند به مقدار دلخواه
    سیر (خرد شده) 2 الی 3 حبه
    هویج (خرد شده) 1 عدد متوسط
    کرفس (خرد شده) 2 الی 3 ساقه
    پیاز (خرد شده) 1 عدد کوچک
    آب 2 لیتر
    چاشنی ایتالیایی 2 قاشق چایخوری
    لوبیا چیتی (کنسرو شده) 450 گرم
    گوشت گوسفند (گوشت ساق پا) 900 گرم

    میخوام براتون یه سوپی رو آموزش بدم که به درد روزای سرد زمستونی میخوره، پاییزی که اینطوری سرد شروع بشه بدون شک یه زمستان خیلی سردتر رو انتظار میکشه!


    راستی این سوپ جوری هست که یه روز بعد از پختش خوشمزه تر هم میشه، چون طعم های لوبیا، گوشت و سبزیجات به زمان نیاز دارند تا به خوبی با همدیگه مخلوط بشن!
    این سوپ با مقدار موادی که خواهم گفت برای 8 نفر کافی هست.

    طرز تهیه :
    1- داخل یک قابلمه ی نسبتا بزرگ آب رو به جوش بیارین. شعله رو خاموش کنید، لوبیاها رو اضافه کنید و بزارید 2 ساعت داخل قابلمه بمونن و خیس بخورن. بعد لوبیاها رو خشک کنید.

    2- همزمان گوشت ران رو داخل یه قابلمه ی بزرگ بریزین و بهش دو لیتر آب اضافه کنید. چاشنی ایتالیایی رو هم به قابلمه اضافه کنید. آب رو به جوش بیارین و بزارین حدود یه ساعت بپزن.


    سبزیجات خرد شده و لوبیاها رو اضافه کنید. یه ساعت دیگه هم بزارین مواد توی قابلمه بپزن، تا زمانی که سبزیجات نرم بشن و گوشت به راحتی از استخوان جدا بشه. گوشت رو کامل از استخوان جدا کنید.

    3- مقدرای سس تند به قابلمه اضافه کنید تا مزه دارش کنید، نمک و فلفل رو هم همینطور.

    با مقداری جعفری تازه میتونید این سوپ مقوی رو میل کنید!

    نکته :
    - خارج از ایران برای این سوپ از گوشت خوک استفاده میکنند.
    - به جای چاشنی ایتالیایی می تونید بنا به سلیقه ی خودتون از چاشنی ها و ادویه های خوشمزه ی ایرانی هم استفاده کنید.