طرز تهیه دوپینگ پلو

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1692.jpg


    مواد خوراکی به کار رفته در این غذا بسیار مقوی هستند به همین دلیل دوپینگ پلو به عنوان یکی از سالم ترین و مقوی ترین غذاهاست.

    مواد لازم تهیه دوپینگ پلو برای 2 نفر :

    گردو 100 گرم
    كشمش 100 گرم
    پياز بزرگ دو عدد
    برنج 3 پیمانه
    رب انار نصف پيمانه
    شكر 3 قاشق سوپ خوري
    ران مرغ 2 عدد
    نمك فلفل زردچوبه به ميزان لازم
    روغن مايع به ميزان لازم
    آب 2 پیمانه

    طرز تهيه دوپینگ پلو :
    ابتدا یکی از پيازها رو خلالي كرده وسرخ كنيد و كنار بذاريد سپس گردوها رو در روغن ريخته به همراه كشمش و زردچوبه و با حرارت كم تفت دهيد چون خيلي سريع مي سوزن .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1693.jpg

    آموزش انواع غذاها

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1694.jpg

    آموزش انواع غذاها

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1695.jpg


    سپس پياز داغ رو اضافه كرده و مخلوط كنيد.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1696.jpg


    برنج رو ابكش كرده و در قابلمه بریزید .

    نکته آشپزی :
    بهتره از ته دیگ نان استفاده کنید .
    سپس از مخلوط كشمش وگردو لا به لا و روی برنج ريخته و اونو دم كنيد.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1697.jpg


    شكر رو به رب انار اضافه کرده و روی حرارت کم قرار داده و مدام هم بزنيد تا رب رقيق بشه.


    نكته آشپزی :
    رب انار وشكر نبايد بجوشه فقط در حدی باشه كه شكر كاملا حل بشه.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1698.jpg

    آموزش انواع غذاها

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1699.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1699.jpg


    به اين غلظت كه برسه خوبه.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1700.jpg


    بعد از دم کشیدن پلو ، رب انار رقيق شده رو با قاشق دور تا دور برنج بريزيد.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1701.jpg


    در قابلمه رو ببنديد و 10 دقيقه ديگر زمان بدید .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1702.jpg


    برای پخت مرغ :
    پیاز رو رنده كنيد و سرخ كنيد تا سبك بشه.


    نكته آشپزی :
    هرچه پياز ريز تر خورد بشه غذا لعاب بيشتری خواهد داد.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1703.jpg


    به مرغ نمك بزنيد و كمي دو طرف اونو سرخ كنيد.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1704.jpg

    آموزش انواع غذاها

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1705.jpg


    سپس مرغ ها رو روی پیاز سرخ کرده قرار داده و به اون زردچوبه و فلفل بزنيد ،بعد كمي تفت داده سپس اب بريزيد.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1706.jpg

    آموزش انواع غذاها

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1707.jpg


    نيم ساعت زمان بدید تا مرغ خوب بپزه سپس اونو در روغن خوب سرخ كنيد تا برشته بشه.از اب مرغ مي تونيد در كنار غذا استفاده كنيد.
    در آخر برنج رو مخلوط کرده و بهمراه مرغ سرو کنید .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1692.jpg



    نوش جان