طرز تهیه آش گوشت

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1679.jpg


    مواد لازم براي شش نفر:

    سبزي (شامل؛ تره، جعفري، گشنيز، اسفناج) 5/1 كيلو
    حبوبات (نخود، لوبيا و عدس) 400 گرم
    پياز سرخ شده چهار قاشق سوپخوري
    نمك و فلفل به مقدار لازم
    زردچوبه (در صورت تمايل) يك قاشق مرباخوري
    گوشت ران يا سردست بدون استخوان 700 گرم
    رشته آش 400 گرم

    طرز تهيه :
    ابتدا حبوبات را تميز كرده و مي‌شوييم و مي‌گذاريم تا با گوشت و پياز سرخ شده، پخته شود، پس از اين‌كه گوشت و حبوبات تقريبا پخته شد رشته را اضافه مي‌كنيم تا آن نيز بپزد. سپس سبزي‌هاي تميز و خرد شده را داخل آش مي‌ريزيم و بهم مي‌زنيم و حرارت را ملايم مي‌كنيم تا آش ته نگيرد، پس از اين‌كه آماده شد، در ظرف مناسبي مي‌ريزيم و در صورت تمايل روي آن را با پياز سرخ شده مانند تصوير تزئين مي‌كنيم .