طرز تهیه ی همبرگر با پنير لاسبزی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1678.jpg


    مواد لازم :

    گوشت گوساله چرخ‌ شده چهار پيمانه
    پياز خرد شده يك عدد
    كرفس خرد شده يك ساقه
    مخلوط سبزي‌هاي خشك و پودر شده (نعنا، پونه، جعفري و ...) يك قاشق چايخوري
    خردل يك قاشق چايخوري
    پنير لاسبزي خرد شده نصف پيمانه
    نان همبرگري چهار عدد
    روغن‌ مايع يا روغن زيتون دو قاشق غذاخوري
    نمك و فلفل‌سياه به ميزان لازم
    كاهو، كلم، گوجه‌فرنگي و سس خردل براي تزئين

    طرز تهیه :
    گوشت، پياز، كرفس، پودرسبزيجات، خردل، نمك و فلفل‌سياه را در ظرف بزرگي ريخته و خوب با دست ورز بدهيد تا چسبناك شود.


    گوشت آماده شده را به هشت قسمت مساوي تقسيم كرده و چهار قسمت از آنها را به شكل همبرگر درآوريد و روي هر كدام مقداري پنير لاسبزي قرار دهيد.


    چهار قسمت باقيمانده را هم به شكل همبرگر درآورده و روي چهار قسمت قبلي كه رويش پنير ريخته‌ايد قرار دهيد و با دست آنها را طوري به هم بچسانيد كه به شكل چهار همبرگر بزرگ درآيند و پنير از لابه‌لاي آنها بيرون نزند.


    اطراف همبرگرها روغن‌ بماليد. يك تابه نچسب را روي حرارت متوسط قرار دهيد تا داغ شود سپس همبرگرهاي آماده و چرب شده را درون آن بچينيد تا هر طرف آنها حدود 10 دقيقه سرخ و همبرگرها مغزپخت شوند.


    همبرگرهاي سرخ شده را لاي نان برش خورده قرار دهيد و روي هر كدام يك برگ كاهو، كلم يا چند برش گوجه‌فرنگي و مقداري سس خردل بريزيد.

    نكته :
    پنير لاسبزي را مي‌توانيد خودتان در منزل تهيه كنيد.
    براي اين كار مقداري پنير محلي يا ليقوان را با كمي سبزي‌معطر تازه و خرد شده مخلوط كنيد.