مواد لازم : گوشت گوساله چرخ شده چهار پيمانه پياز خرد شده يك عدد كرفس خرد شده يك ساقه مخلوط سبزيهاي خشك و پودر شده (نعنا، پونه، جعفري و ...) يك قاشق چايخوري خردل يك قاشق چايخوري پنير لاسبزي خرد شده نصف پيمانه نان همبرگري چهار عدد روغن مايع يا روغن زيتون دو قاشق غذاخوري نمك و فلفلسياه به ميزان لازم كاهو، كلم، گوجهفرنگي و سس خردل براي تزئين طرز تهیه : گوشت، پياز، كرفس، پودرسبزيجات، خردل، نمك و فلفلسياه را در ظرف بزرگي ريخته و خوب با دست ورز بدهيد تا چسبناك شود. گوشت آماده شده را به هشت قسمت مساوي تقسيم كرده و چهار قسمت از آنها را به شكل همبرگر درآوريد و روي هر كدام مقداري پنير لاسبزي قرار دهيد. چهار قسمت باقيمانده را هم به شكل همبرگر درآورده و روي چهار قسمت قبلي كه رويش پنير ريختهايد قرار دهيد و با دست آنها را طوري به هم بچسانيد كه به شكل چهار همبرگر بزرگ درآيند و پنير از لابهلاي آنها بيرون نزند. اطراف همبرگرها روغن بماليد. يك تابه نچسب را روي حرارت متوسط قرار دهيد تا داغ شود سپس همبرگرهاي آماده و چرب شده را درون آن بچينيد تا هر طرف آنها حدود 10 دقيقه سرخ و همبرگرها مغزپخت شوند. همبرگرهاي سرخ شده را لاي نان برش خورده قرار دهيد و روي هر كدام يك برگ كاهو، كلم يا چند برش گوجهفرنگي و مقداري سس خردل بريزيد. نكته : پنير لاسبزي را ميتوانيد خودتان در منزل تهيه كنيد. براي اين كار مقداري پنير محلي يا ليقوان را با كمي سبزيمعطر تازه و خرد شده مخلوط كنيد.