مواد لازم : آرد نیم کیلو هویج 1 عدد پیاز 1 عدد پیازچه 4 عدد گوشت گاو نیم کیلو نمک یک قاشق چایخوری طرز تهیه : ارد را با اب خمیر کرده با دست به صورت ورقه های نازک در اورید . بعد گوشت را خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت دهید. هویج پیاز پیازچه را به قطعات ریز خرد کرده و به همان حالت خام با گوشت مخلوط کنید . ورقه های خمیر را روی تخته گذاشته مقداری از مخلوط را روی ان ریخته و به شکل صدف ان را ببندید بعد صدف ها را می توانیم به چهار حالت بپزیم: 1- به صورت بخار-پز 2- سرخ کردن با روغن کم 3- سرخ کردن با روغن زیاد 4- به صورت سوپ