اگر می خواهید معجون تان به خوشمزگی معجون های آماده باشد از دستور زیر استفاده کنید. مواد لازم ( برای ۵ - ۴ نفر ) : انجیر ۱۵ عدد خرما ۱۰ عدد بستنی تقریبا ۳۵۰ گرم = یک سوم ۳/۱ (بستنی یک لیتری) شیر نیم لیتر پسته ۵۰ عدد یا ۴ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین گردو ۶ عدد بعلاوه مقداری جهت تزیین کاکائو ۱ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین گل محمدی ۱ قاشق غذاخوری کنجد بو داده جهت تزیین عسل جهت تزیین پودر نارگیل جهت تزیین خامه فرم گرفته جهت تزیین موز ۱ عدد طرز تهیه : ابتدا انجیر رو بمدت ۲۴ ساعت داخل آب می ریزیم تا خیس بخوره . هسته خرما رو جدا کنید . بستنی ، انجیر ، خرما ، پسته ، گردو ، کاکائو و گل محمدی رو ( اگه گل محمدی ندارید می تونید حذفش کنید ) داخل مخلوط کن می ریزیم . بعد شیر رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم . مایع اصلی معجون آماده شد از این به بعد می خوایم تزیینش کنیم ( می تونید مواد روی معجون رو طبق سلیقه خودتون انتخاب کنید پس لزومی نداره حتما مواد زیر باشن . گزینه های دیگه ای که می تونید استفاده کنید : انواع کمپوت ، انواع ژله ، انواع آجیل و ... ) ابتدا روی معجون ها پودر نارگیل می ریزیم . بعد موز رو برش داده و روش می چینیم . بعد کنجد ریخته و پسته و گردو رو روش می چینیم . و در نهایت عسل می ریزیم . می تونید خامه فرم گرفته رو با قیف روی معجون بریزید و یا از اسپری خامه استفاده کنید . و در نهایت توسط چایی صاف کن ، کمی پودر کاکائو یا قهوه روی خامه می پاشیم .