یک دستور عالی برای یک معجون خوش طعم

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1656.jpg


    اگر می خواهید معجون تان به خوشمزگی معجون های آماده باشد از دستور زیر استفاده کنید.

    مواد لازم ( برای ۵ - ۴ نفر ) :

    انجیر ۱۵ عدد
    خرما ۱۰ عدد
    بستنی تقریبا ۳۵۰ گرم = یک سوم ۳/۱ (بستنی یک لیتری)
    شیر نیم لیتر
    پسته ۵۰ عدد یا ۴ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین
    گردو ۶ عدد بعلاوه مقداری جهت تزیین
    کاکائو ۱ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین
    گل محمدی ۱ قاشق غذاخوری
    کنجد بو داده جهت تزیین
    عسل جهت تزیین
    پودر نارگیل جهت تزیین
    خامه فرم گرفته جهت تزیین
    موز ۱ عدد

    طرز تهیه :
    ابتدا انجیر رو بمدت ۲۴ ساعت داخل آب می ریزیم تا خیس بخوره .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1657.jpg


    هسته خرما رو جدا کنید .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1658.jpg


    بستنی ، انجیر ، خرما ، پسته ، گردو ، کاکائو و گل محمدی رو ( اگه گل محمدی ندارید می تونید حذفش کنید ) داخل مخلوط کن می ریزیم .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1659.jpg


    بعد شیر رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1660.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1661.jpg


    مایع اصلی معجون آماده شد از این به بعد می خوایم تزیینش کنیم ( می تونید مواد روی معجون رو طبق سلیقه خودتون انتخاب کنید پس لزومی نداره حتما مواد زیر باشن . گزینه های دیگه ای که می تونید استفاده کنید : انواع کمپوت ، انواع ژله ، انواع آجیل و ... )

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1662.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1663.jpg


    ابتدا روی معجون ها پودر نارگیل می ریزیم .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1664.jpg


    بعد موز رو برش داده و روش می چینیم .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1665.jpg


    بعد کنجد ریخته و پسته و گردو رو روش می چینیم .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1666.jpg


    و در نهایت عسل می ریزیم .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1667.jpg


    می تونید خامه فرم گرفته رو با قیف روی معجون بریزید و یا از اسپری خامه استفاده کنید .
    و در نهایت توسط چایی صاف کن ، کمی پودر کاکائو یا قهوه روی خامه می پاشیم .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1656.jpg