مواد لازم : گوشت گوسفندي با استخوان نيم كيلوگرم برنج يك كيلوگرم كشمش در صورت تمايل يك پيمانه پياز سرخشده دو عدد هويج خلال و پخته شده يك پيمانه خلال پرتقال پخته شده نصف پيمانه خلال بادام و پسته نصف پيمانه دارچين يك قاشق غذاخوري نمك، فلفل، زردچوبه و روغن به ميزان لازم طرز تهيه پلو افغانی : برنج را خيس كرده و آبكش ميكنيم سپس خلال هويج، پرتقال، پسته و بادام را با هم مخلوط ميكنيم. گوشت را با نمك و زردچوبه ميپزيم بعد به همراه پياز سرخ شده، دارچين و فلفل به مواد بالا اضافه ميكنيم. برنج آبكش شده را در قابلمه ريخته لابهلاي آن از مواد گوشت قرار ميدهيم و روي آن روغن ريخته و دم ميكنيم. نكته : اين برنج كمي شيرين است و اگر دوست داشته باشيد ميتوانيد يك پيمانه كشمش پلويي را هم تفت داده و روي برنج با زعفران تزئين كنيد.