طرز تهيه ی پلو افغانی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1645.jpg


    مواد لازم :

    گوشت گوسفندي با استخوان نيم كيلوگرم
    برنج يك كيلوگرم
    كشمش در صورت تمايل يك پيمانه
    پياز سرخ‌شده دو عدد
    هويج خلال‌ و پخته شده يك پيمانه
    خلال پرتقال پخته شده نصف پيمانه
    خلال بادام و پسته نصف پيمانه
    دارچين يك قاشق غذاخوري
    نمك، فلفل، زردچوبه و روغن به ميزان لازم

    طرز تهيه پلو افغانی :
    برنج را خيس كرده و آبكش مي‌‌كنيم سپس خلال هويج، پرتقال، پسته و بادام را با هم مخلوط مي‌‌كنيم. گوشت را با نمك و زردچوبه مي‌‌پزيم بعد به همراه پياز سرخ شده، دارچين و فلفل به مواد بالا اضافه مي‌‌كنيم. برنج آبكش شده را در قابلمه ريخته لابه‌لاي آن از مواد گوشت قرار مي‌‌دهيم و روي آن روغن ريخته و دم مي‌‌كنيم.


    نكته : اين برنج كمي شيرين است و اگر دوست داشته باشيد مي‌‌توانيد يك پيمانه كشمش پلويي را هم تفت داده و روي برنج با زعفران تزئين كنيد.