طرز تهیه ی میگو شانگهای

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1642.jpg


    مواد لازم :

    میگوی متوسط با پوست یک و نیم کیلو
    روغن گیاهی 4 قاشق سوپ خوری
    زنجبیل تازه 4 خلال
    پیازچه ( تقسیم به چهار قسمت ) 3 عدد
    سس سویا 4 قاشق سوپ خوری
    شکر 3 قاشق سوپ خوری
    سرکه 2 قاشق چای خوری

    طرز تهیه :
    پای میگوها را با قیچی جدا کرده ، سوراخی در پشت آن ایجاد کرده و رگ آن را بیرون بیاورید. پوست و دم را جدا نکنید .


    روغن را در ی ماهیتابه داغ کنید . سیر و پیازچه را به مدت 30 ثانیه در روغن تفت دهید . میگو را به آن اضافه کرده ، به مدت یک دقیقه روی حرارت زیاد سرخ کنید . بقیه مواد را به آن اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه دیگر آن را سرخ کنید .