مواد لازم : میگوی متوسط با پوست یک و نیم کیلو روغن گیاهی 4 قاشق سوپ خوری زنجبیل تازه 4 خلال پیازچه ( تقسیم به چهار قسمت ) 3 عدد سس سویا 4 قاشق سوپ خوری شکر 3 قاشق سوپ خوری سرکه 2 قاشق چای خوری طرز تهیه : پای میگوها را با قیچی جدا کرده ، سوراخی در پشت آن ایجاد کرده و رگ آن را بیرون بیاورید. پوست و دم را جدا نکنید . روغن را در ی ماهیتابه داغ کنید . سیر و پیازچه را به مدت 30 ثانیه در روغن تفت دهید . میگو را به آن اضافه کرده ، به مدت یک دقیقه روی حرارت زیاد سرخ کنید . بقیه مواد را به آن اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه دیگر آن را سرخ کنید .