مواد لازم : گل کلم بزرگ یک عدد سیب زمینی متوسط سه عدد پیاز متوسط قاچ شده نصف دانه خردل یک قاشق چایخوری گشنیز یک قاشق چایخوری زیره یک قاشق چایخوری هل سه عدد زردچوبه نصف قاشق چای خوری برگ بو یک عدد میخک سه عدد روغن گیاهی سه قاشق سوپخوری طرز تهیه : سیب زمینی ها را به مدت پانزده دقیقه در آب جوش بپزید . سپس شعله را خاموش کرده و بگذارید سیب زمینی ها در آب بمانند . گل کلم ها را خرد کرده و بیشتر ساقه آن را دور بریزید . آنها را شسته و در یک آبکش قرار دهید . در همان حالی که سیب زمینی ها پخته می شوند روغن را در یک ظرف نسبتا گشاد ریخته و داغ کنید . دانه های خردل را در روغن بریزید تا پف کنند سپس میخک ، هل و برگبو را نیز به آن بیفزایید . آنها را هم زده و سپس پیاز را به آنها اضافه کنید . کمی قبل از آنکه پیازها تغییر رنگ دهند بقیه چاشنی ها را بجز زردچوبه به آن اضافه کنید . گل کلم را به مخلوط اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه با روغن و ادویه ها آن را تفت دهید . در حالیکه گل کلم ها سرخ می شوند ، سیب زمینی ها را خرد کرده و به آن اضافه کنید . آنگاه روی آن زردچوبه ریخته و هم بزنید . چند دقیقه دیگر به سرخ کردن و هم زدن سبزیجات ادامه دهید . نصف فنجان آب روی آنها ریخته و حرارت زیر آن را کم کنید . درب قابلمه را بسته و به مدت 5 دقیقه آن را بپزید . اگر هنوز سبزیها سفت بودند نصف فنجان آب دوباره به آن اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر آن را بپزید .