خورش چینی با گوشت

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1624.jpg


    مواد لازم :

    گوشت راسته گوساله پخته یک پیمانه
    فلفل سبز و قرمز دلمه‌ای و قارچ پخته خرد شده از هر کدام یک پیمانه
    آرد ذرت یک قاشق سوپخوری
    سویا سس سه تا چهار قاشق سوپخوری
    سیر دو یا سه حبه
    کره 100 گرم
    نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه :
    اول سیر و کره را کوبیده نرم کرده و روی حرارت بگذارید. سپس گوشت پخته را ریخته تا آبش کشیده شود. سویا سس، آرد ذرت، نمک و فلفل را اضافه کرده تا بپزد. نصف قارچ را بریزید و وقتی کاملا پخت و غلیظ شد. بقیه قارچ‌ها را ریخته و کمی هم بزنید، اکنون خورش آماده است. این خورش را می‌توان با برنج هم میل کرد.