طرز تهیه شور ماهی پلو

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1610.jpg


    این غذا از غذاهای جنوب ایران است.

    مواد لازم :

    برنج 3 لیوان
    شوید پاك شده و خرد شده 200 گرم
    ماهی شور متوسط 1 عدد متوسط
    كشمش 1 تا 2 پیمانه
    پودر لیموعمانی 1 قاشق سوپخوری
    زردچوبه 1 قاشق چایخوری
    پیاز داغ 1 قاشق سوپخوری

    طرز تهیه :
    ماهی را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض كنید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1611.jpg


    سپس ماهی را تمیز كرده و تكه‌تكه كنید و در آب‌كش بگذارید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1612.jpg


    برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و كره یا به صورت كته یا آب‌كش بپزید.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1613.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1614.jpg


    روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ كنید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1615.jpg


    كشمش پاك كرده و شسته را به ماهی اضافه كنید و كمی سرخ كنید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1616.jpg


    پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و كشمش اضافه كنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو كنید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1617.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1618.jpg


    نكته :
    می‌توانید ماهی و كشمش را موقع كشیدن برنج لابه‌لای آن بگذارید و دم كنید.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1610.jpg