این غذا از غذاهای جنوب ایران است. مواد لازم : برنج 3 لیوان شوید پاك شده و خرد شده 200 گرم ماهی شور متوسط 1 عدد متوسط كشمش 1 تا 2 پیمانه پودر لیموعمانی 1 قاشق سوپخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری پیاز داغ 1 قاشق سوپخوری طرز تهیه : ماهی را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض كنید. سپس ماهی را تمیز كرده و تكهتكه كنید و در آبكش بگذارید. برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و كره یا به صورت كته یا آبكش بپزید. روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ كنید. كشمش پاك كرده و شسته را به ماهی اضافه كنید و كمی سرخ كنید. پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و كشمش اضافه كنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو كنید. نكته : میتوانید ماهی و كشمش را موقع كشیدن برنج لابهلای آن بگذارید و دم كنید.