مواد لازم : گوشت گاو چرخ کرده 400 گرم پیاز متوسط خرد شده یک عدد نمک نصف قاشق چای خوری رول کروسان 250 گرم سس پیتزا 250 گرم قارچ خرد شده بدون آب 120 گرم زیتون بی دانه و قاچ شده 70 گرم فلفل سبز دلمه ای خرد شده یک سوم فنجان پنیر ریز شده موزرلا 120 گرم پونه خشک یک قاشق چای خوری طرز تهیه : گوشت چرخ کرده را بهمراه چاشنی ها در یک قابلمه تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای شود و آن را هم بزنید و تکه های گوشت را از هم جدا کنید . مخلوط گوشت را روی دستمال کاغذی قرار داده و به آن نمک بزنید و صبر کنید تا روغن و آب آن خارج شود . رول های مثلثی نان را از هم جدا کرده و در همان قابلمه روغنی قرار دهید . آنها را کنار هم قرار دهید تا به شکل نان پیتزا درآید . نیمی از سس پیتزا را روی خمیر بریزید . مخلوط گوشت چرخ کرده را با قاشق روی سس بریزید . قارچ ، فلفل سبز و زیتون ها را روی گوشت بریزید . باقیمانده سس را روی مواد ریخته و در پایان روی سس را پنیر و پونه بریزید . قابلمه را روی یک توری روی زغال های گداخته قرار دهید . روی قابلمه را درپوش گذاشته و به مدت 20 تا 30 دقیقه آن را بپزید تا رنگ آن قهوه ای روشن شود .