مواد لازم : برنج پخته و آبکش شده نصف پيمانه روغن مایع و خلال نارنج از هر کدام نصف پيمانه خلال بادام و پسته از هر کدام يك بسته کوچک خلال هويج 1/4پيمانه مرغ درشت يك عدد نمك، آبليمو و فلفل و زغفران به ميزان لازم طرز تهيه: مرغ را از شب قبل در نمك، فلفل و آبليمو يا در آب نمك قرار دهيد. از زير گردن مرغ تا انتهاي دم مرغ را چاك داده و گوشتهاي مرغ را از استخوان جدا كنيد. مجددا داخل مرغ را با آبليمو، نمك و فلفل مزهدار كرده و خلال بادام، خلال نارنج، برنج پخته، خلال پسته و خلال هويج را در داخل مرغ قرار دهيد و مرغ را با نخ و سوزن بدوزيد. سپس قسمت خارجي مرغ را زعفران و روغن ماليده كنار بگذاريد. در سيني فر كمي سيب درختي، كرفس، هويج و سبزيجات معطر و پيازچه قرار داده و مرغ زعفراني را به همراه يك ليوان آب روي اين مواد قرار دهيد و به مدت يك ساعت و نيم الي دو ساعت در طبقه وسط با درجه حرارت 350 درجه فارنهايت بپزيد. در اين ميان هر 20 دقيقه يكبار به مرغ سر زده اگر آب آن كم شد به آن آب اضافه كرده تا در نهايت رنگ مرغ طلايي شود.