املتی خوش طعم برای صبحانه

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1594.jpg


    یک املت با کمی پنیر چدار و اسفناج روی آن، کاری می کند فراموش کنید که همیشه مجبور بودید سبزیجاتی که مادرتان به غذای شما اضافه می کرد را بخورید. مزه این املت عالی است و از خوردن آن با پنیر چربی که چربی اضافی به بدنتان نمی رساند لذت می برید. این املت را با کباب ترکی و شیر بادام هم امتحان کنید؛ فوق العاده خوش مزه می شود.

    مواد لازم :

    تخم مرغ 2 عدد
    اسفناج مقداری
    کره 50 گرم
    روغن زیتون و نمک و فلفل به مقدار لازم
    پنیر چدار 1 بسته

    طرز تهیه :
    مقدار کمی کره داخل ماهیتابه بریزید.
    دو تخم مرغ داخل کاسه شسکته و هم بزنید.
    تخم مرغ را به ماهیتابه اضافه کرده و بگذارید 1 دقیقه بپزد.


    سپس پنیر چدار را روی آن ریخته و این مخلوط را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود.
    صبر کنید تا دو طرف املت خوب بپزد.
    اسفناج را هم با کره در ماهیتابه دیگری بپزید( برای اجتناب از مخلوط نشدن تخم مرغ ها با آب اسفناج این کار را می کنیم. )


    سپس اسفناج پخته شده را روی املت خود قرار دهید ( می توانید اسفناج را زیر املت هم بگذارید ).
    اگر دوست داشته باشید می توانید گوشت ترکی را هم می توانید با روغن زیتون درون یک ماهیتابه بلند بپزید و با املت میل کنید.