طرز تهیه ی لوبیا سبز تند (غذای هندی)

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1591.jpg


    مواد لازم :

    لوبیا سبز ( سر و دم آنها را زده و از وسط نصف کنید ) نیم کیلو
    زنجبیل تازه و پوست کنده به مقدار لازم
    سیر پوست کنده ده حبه
    آب یک فنجان
    روغن گیاهی 4 قاشق سوپ خوری
    زیره سه قاشق چای خوری
    دانه گشنیز آسیاب شده دو قاشق چای خوری
    گوجه فرنگی متوسط پوست کنده و خرد شده 2 عدد
    نمک به مقدار لازم
    فلفل آسیاب شده تازه به مقدار لازم
    آب لیمو سه قاشق سوپ خوری

    طرز تهیه :
    زنجبیل و سیر را در مخلوط کن ریخته و نصف فنجان آب به آن افزوده و کاملا با هم مخلوط کنید . روغن را در یک ماهیتابه سر گشاد روی حرارت ملایم داغ کنید . پس از اینکه داغ شد زیره ها را در روغن ریخته و نیم دقیقه در روغن سرخ کنید .



    مخلوط زنجبیل و سیر را به آن بیفزائید و به مدت دو دقیقه در روغن تفت دهید . سپس دانه گشنیز را نیز به آن اضافه کنید و چند دقیقه در روغن سرخ کنید . گوجه های خرد شده را روی مواد سرخ شده ریخته و دو دقیقه بپزید و در همان حال با پشت قاشق گوجه ها را له کنید . لوبیا ، نمک و یک فنجان آب را به مواد اضافه کنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا لوبیا کاملا ترد شود . درب ظرف را برداشته ، روی آن آب لیمو و سپس فلفل فراوان بریزید و شعله را زیاد کنید تا آب خوراک بخار شود .