مواد لازم : لوبیا سبز ( سر و دم آنها را زده و از وسط نصف کنید ) نیم کیلو زنجبیل تازه و پوست کنده به مقدار لازم سیر پوست کنده ده حبه آب یک فنجان روغن گیاهی 4 قاشق سوپ خوری زیره سه قاشق چای خوری دانه گشنیز آسیاب شده دو قاشق چای خوری گوجه فرنگی متوسط پوست کنده و خرد شده 2 عدد نمک به مقدار لازم فلفل آسیاب شده تازه به مقدار لازم آب لیمو سه قاشق سوپ خوری طرز تهیه : زنجبیل و سیر را در مخلوط کن ریخته و نصف فنجان آب به آن افزوده و کاملا با هم مخلوط کنید . روغن را در یک ماهیتابه سر گشاد روی حرارت ملایم داغ کنید . پس از اینکه داغ شد زیره ها را در روغن ریخته و نیم دقیقه در روغن سرخ کنید . مخلوط زنجبیل و سیر را به آن بیفزائید و به مدت دو دقیقه در روغن تفت دهید . سپس دانه گشنیز را نیز به آن اضافه کنید و چند دقیقه در روغن سرخ کنید . گوجه های خرد شده را روی مواد سرخ شده ریخته و دو دقیقه بپزید و در همان حال با پشت قاشق گوجه ها را له کنید . لوبیا ، نمک و یک فنجان آب را به مواد اضافه کنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا لوبیا کاملا ترد شود . درب ظرف را برداشته ، روی آن آب لیمو و سپس فلفل فراوان بریزید و شعله را زیاد کنید تا آب خوراک بخار شود .