ترافل گیلاس ( دسری خوشمزه )

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1588.jpg


    مواد لازم ترافل گیلاس:

    نشاسته ذرت (پودرشده) ۱ قاشق سوپ خوری (۱۱ گرم)
    آرد ۲ قاشق سوپ خوری (۱۸ گرم)
    شکر یک دوم پیمانه (۷۵ گرم)
    شیر (سرد) دو و یک چهارم پیمانه (۳۶۰ میلی لیتر)
    تخم مرغ ۱ عدد (۵۵ الی ۶۰ گرم)
    وانیل شکری یک چهارم قاشق چای خوری
    کره ۲ قاشق سوپ خوری (۳۲ گرم)
    کمپوت گیلاس (خردشده) به مقدار لازم
    رولت به مقدار لازم

    روش تهیه ترافل گیلاس:
    نشاسته، آرد و شکر را در تابه ای بریزید، شیر را کم کم به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، زرده را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. سفیده را هم جداگانه بزنید تا فرم بگیـرد بعـد به زرده اضافه و با هم مخلوط کنید.



    مخلوط نشاسته و شیر را به تخم مرغ ها افزوده و دوباره روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. از روی حرارت برداشته وانیل و کره را بیفزائید، مخلوط کرده و بگـذاریـد کمی خنـک شـود. در آخـر گیلاس ها را اضافه کنید. در ظرف مورد نظر برش های رولت را قرار دهید و مواد آماده شده مخلوط با گیلاس را داخل آن بریزید و به دلخواه تزئین کنید.

    نکته:
    زمانی که مخلوط نشاسته را به تخم مرغ اضافه می کنید بهتر است مقداری از آن را با تخم مرغ مخلوط کرده سپس بقیه را اضافه کنید.


    بدانیم:
    انرژی ۵/۹۵۶ کیلوکالری
    چربی ۳۹ گرم
    کربوهیدرات ۶/۱۳۲
    پروتئین ۴/۲۳ گرم