مواد لازم ترافل گیلاس: نشاسته ذرت (پودرشده) ۱ قاشق سوپ خوری (۱۱ گرم) آرد ۲ قاشق سوپ خوری (۱۸ گرم) شکر یک دوم پیمانه (۷۵ گرم) شیر (سرد) دو و یک چهارم پیمانه (۳۶۰ میلی لیتر) تخم مرغ ۱ عدد (۵۵ الی ۶۰ گرم) وانیل شکری یک چهارم قاشق چای خوری کره ۲ قاشق سوپ خوری (۳۲ گرم) کمپوت گیلاس (خردشده) به مقدار لازم رولت به مقدار لازم روش تهیه ترافل گیلاس: نشاسته، آرد و شکر را در تابه ای بریزید، شیر را کم کم به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، زرده را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. سفیده را هم جداگانه بزنید تا فرم بگیـرد بعـد به زرده اضافه و با هم مخلوط کنید. مخلوط نشاسته و شیر را به تخم مرغ ها افزوده و دوباره روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. از روی حرارت برداشته وانیل و کره را بیفزائید، مخلوط کرده و بگـذاریـد کمی خنـک شـود. در آخـر گیلاس ها را اضافه کنید. در ظرف مورد نظر برش های رولت را قرار دهید و مواد آماده شده مخلوط با گیلاس را داخل آن بریزید و به دلخواه تزئین کنید. نکته: زمانی که مخلوط نشاسته را به تخم مرغ اضافه می کنید بهتر است مقداری از آن را با تخم مرغ مخلوط کرده سپس بقیه را اضافه کنید. بدانیم: انرژی ۵/۹۵۶ کیلوکالری چربی ۳۹ گرم کربوهیدرات ۶/۱۳۲ پروتئین ۴/۲۳ گرم