مواد لازم : گوشت گاو یک کیلو تخم مرغ زده شده یک عدد برگ نعنا تازه 2 قاشق سوپ خوری شوید نصف قاشق چای خوری سرکه یک قاشق چای خوری نان نرم 4 برش سیر آسیاب شده 6 حبه پیاز خرد شده یک عدد نمک و فلفل به میزان لازم سس : سس گوجه فرنگی 250 گرم پیاز خرد شده یک عدد کره سه چهارم فنجان دارچین یک قاشق چای خوری میخک یک چهارم قاشق چای خوری برگ بو دو عدد طرز تهیه : تمام مواد را با هم مخلوط کرده ، آنها را به شکل توپهای اندازه گردو درست کنید . آنها را در آرد غلطانده و در روغن سرخ کنید . آنها را به سس افزوده ، به مدت 20 دقیقه سرخ کنید . درصورت نیاز کمی آب به آن اضافه کنید . گوشت ها را می توانید در برگ مو قرار داده و در سس بپزید