طرز تهیه ی املت قارچ در مایکروویو

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1584.jpg


    مواد لازم :

    تخم‌ مرغ سه عدد
    پياز نگيني خرد شده يك عدد
    فلفل دلمه‌اي رنگي نگيني خرد شده از هر كدام 1/4عدد
    قارچ ورقه شده 100 گرم
    كره 50 گرم
    نخود فرنگي چهار قاشق غذاخوري
    روغن دو قاشق غذاخوري
    نمك، فلفل و پاپريكا به ميزان لازم

    طرز تهيه :
    نخود فرنگي را با مقداري آب درون ظرف در بسته داخل دستگاه با قدرت 100 درصد به مدت پنج دقيقه قرار مي‌دهيم. پياز را با روغن و كمي نمك در ظرفي با قدرت 100 درصد به مدت چهار دقيقه در مايكروويو حرارت مي‌دهيم سپس فلفل دلمه‌اي را به آن افزوده و با همان قدرت سه دقيقه زمان مي‌دهيم. قارچ را نيز اضافه كرده و با قدرت 100 درصد سه دقيقه حرارت داده و بعد از دستگاه خارج مي‌كنيم.



    بعد نخودفرنگي را به مواد اضافه مي‌كنيم، نمك، فلفل و پاپريكا را افزوده و مي‌گذاريم تا كمي خنك شود. بعد تخم‌مرغ زده شده را مي‌افزاييم. در ظرف گودي كره آب شده را مي‌ريزيم و مايه املت را داخل ظرف ريخته و روي سه پايه بلند دستگاه قرار داده و از سيستم تركيب گريل با مايكروويو با قدرت 40 درصد به مدت پنج دقيقه زمان مي‌دهيم. يك سمت املت را روي سمت ديگر آورده و در صورت دلخواه از سيستم گريل استفاده مي‌كنيم تا كمي روي املت طلايي شود. مي‌توانيد با سبزي‌هاي تفت داده و سس قرمز املت را تزيين كنيد.