مواد اولیه: ماش يك و نيم پيمانه لوبيا چشمبلبلي و برنج و گندم از هر کدام نصف پيمانه سيبزميني نگيني خردشده يك عدد كدو حلوايي نگيني خردشده يك پيمانه عدس يك پيمانه گوشت ران يا گردن گوسفند با قلم پخته و ريش شده 200 گرم پياز سرخ شده سه عدد زردچوبه، نمك و فلفل سياه به ميزان لازم آب گوشت ، كشك و نعنا به ميزان لازم طرز تهيه: ابتدا قابلمهاي را از آب پر كرده، ماش، لوبيا چشمبلبلي، عدس، برنج و گندم را شسته، به همراه نصف پياز سرخشده و زردچوبه به آن اضافه كنيد. كدو حلوايي و بعد در اواسط پخت سيبزميني،آب گوشت، نمك و فلفل را هم به آن افزوده و با حرارت ملايم بگذاريد جا بيفتد (پوست ماشها به روي آش بيايد نشانه جا افتادن آش است). در موقع سرو آش نيمي از گوشت پختهشده را به داخل آش و نصف ديگر را براي تزئين آش همراه با پياز داغ و كشك و نعنا استفاده كنيد.