طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم)

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1582.jpg


    مواد اولیه:

    ماش يك و نيم پيمانه
    لوبيا چشم‌بلبلي و برنج و گندم از هر کدام نصف پيمانه
    سيب‌زميني نگيني خردشده يك عدد
    كدو حلوايي نگيني خردشده يك پيمانه
    عدس يك پيمانه
    گوشت ران يا گردن گوسفند با قلم پخته و ريش شده 200 گرم
    پياز سرخ شده سه عدد
    زردچوبه، نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
    آب گوشت ، كشك و نعنا به ميزان لازم

    طرز تهيه:
    ابتدا قابلمه‌اي را از آب پر كرده، ماش، لوبيا چشم‌بلبلي، عدس، برنج و گندم را شسته، به همراه نصف پياز سرخ‌شده و زردچوبه به آن اضافه كنيد.
    كدو حلوايي و بعد در اواسط پخت سيب‌زميني،آب گوشت، نمك و فلفل را هم به آن افزوده و با حرارت ملايم بگذاريد جا بيفتد (پوست ماش‌ها به روي آش بيايد نشانه‌ جا افتادن آش است). در موقع سرو آش نيمي از گوشت پخته‌شده را به داخل آش و نصف ديگر را براي تزئين آش همراه با پياز داغ و كشك و نعنا استفاده كنيد.