طرز تهیه ی گوشت بره و سس لیمو (غذای یونانی)

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1580.jpg


    مواد لازم :

    کتف گوسفند یک کیلو
    کره یک چهارم فنجان
    شوید یک قاشق چای خوری
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    پیازچه خرد شده 6 دسته
    آب یک و نیم فنجان

    طرز تهیه :
    چربیهای اضافی گوشت را جدا کرده ، آن را قیمه قیمه کنید . آن ها را داخل یک ماهیتابه گود قرار داده روی حرارت زیاد بپزید . کره و ادویه را به آن اضافه کنید . گوشت را آنقدر بپزید تا آب آن جذب شود . پیازچه ها را به آن اضافه کنید . در قابلمه را ببندید تا پیازچه ها کاملا نرم شوند . آب را به آن افزوده ، به مدت یک و نیم تا دو ساعت آن را بپزید . آن را بهمراه سس لیمو سرو کنید .

    سس لیمو :

    تخم مرغ زده شده سه عدد
    لیمو آب دار 2 عدد
    آب مرغ یک فنجان

    نکته:
    تخم مرغ ها را هم زده تا کف کنند . آب لیمو را به آن افزوده هم بزنید . آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت چند دقیقه بپزید .