طرز تهیه ی ماهی با سس اسپانیولی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1579.jpg


    مواد لازم براي 4 نفر:

    فيله ماهي كامل قزل‌آلا 4 عدد (هركدام حدود 225 گرم)
    كره 75 گرم يا 6 قاشق سوپ‌خوري
    تخم‌مرغ 2 عدد
    شويد تازه خردشده 2 قاشق سوپ‌خوري
    آب ليموترش يك قاشق سوپ‌خوري
    نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
    ليمو ترش چند برش
    هويج پخته چند عدد

    طرز تهيه:
    1 - ابتدا ماهي‌ها را پاك كرده و تيغ آن را به صورت يك تكه خارج كنيد.
    نكته: براي اين منظور شكم ماهي را به صورت طولي با چاقو ببريد، سپس با فشار انگشت شست روي ستون فقرات پشت، هم ستون فقرات و هم تيغ‌ها را به صورت كامل از گوشت جدا كنيد.
    پس از اينكه ماهي‌ها را پاك كرديد، آنها را خوب بشوييد و با دستمال حوله‌اي خشك كنيد. سپس روي سيني فر يا تابه دسته‌فلزي‌اي - كه با روغن چرب شده- از پشت پهن كنيد؛ به‌صورتي كه قسمت پوست ماهي روي تابه قرار گيرد.


    2 - در كاسه كوچكي كره ريخته و روي شعله اجاق‌گاز آب كنيد. كره آ‌ب‌شده را با قلم‌موي آشپزخانه روي گوشت ماهي‌ها بماليد و سپس آن را با نمك و فلفل سياه طعم‌دار كنيد. بعد گريل فر اجاق‌گاز را روشن كرده و روي شعله متوسط تنظيم كنيد.


    3 - تابه حاوي ماهي‌ها را روي سيني شبكه‌اي قرار داده و به مدت 8 تا 10 دقيقه يا تا زماني كه گوشت ماهي بپزد، حرارت دهيد. در اين فاصله، تخم‌مرغ‌ها را به اندازه‌اي بپزيد كه كاملا سفت شود، سپس آنها را پوست كنده و ريز خرد كنيد.
    در پايان ماهي‌ها را به ظرف ديگري منتقل كنيد و مخلوط تخم‌مرغ خردشده و شويد ليموترش را پس از كمي تفت‌دادن در كره روي ماهي‌ها بريزيد. حالا ماهي‌ها را با اين مخلوط به همراه ليموترش و هويج پخته سرو كنيد.