مواد لازم براي 4 نفر: فيله ماهي كامل قزلآلا 4 عدد (هركدام حدود 225 گرم) كره 75 گرم يا 6 قاشق سوپخوري تخممرغ 2 عدد شويد تازه خردشده 2 قاشق سوپخوري آب ليموترش يك قاشق سوپخوري نمك و فلفل سياه به ميزان لازم ليمو ترش چند برش هويج پخته چند عدد طرز تهيه: 1 - ابتدا ماهيها را پاك كرده و تيغ آن را به صورت يك تكه خارج كنيد. نكته: براي اين منظور شكم ماهي را به صورت طولي با چاقو ببريد، سپس با فشار انگشت شست روي ستون فقرات پشت، هم ستون فقرات و هم تيغها را به صورت كامل از گوشت جدا كنيد. پس از اينكه ماهيها را پاك كرديد، آنها را خوب بشوييد و با دستمال حولهاي خشك كنيد. سپس روي سيني فر يا تابه دستهفلزياي - كه با روغن چرب شده- از پشت پهن كنيد؛ بهصورتي كه قسمت پوست ماهي روي تابه قرار گيرد. 2 - در كاسه كوچكي كره ريخته و روي شعله اجاقگاز آب كنيد. كره آبشده را با قلمموي آشپزخانه روي گوشت ماهيها بماليد و سپس آن را با نمك و فلفل سياه طعمدار كنيد. بعد گريل فر اجاقگاز را روشن كرده و روي شعله متوسط تنظيم كنيد. 3 - تابه حاوي ماهيها را روي سيني شبكهاي قرار داده و به مدت 8 تا 10 دقيقه يا تا زماني كه گوشت ماهي بپزد، حرارت دهيد. در اين فاصله، تخممرغها را به اندازهاي بپزيد كه كاملا سفت شود، سپس آنها را پوست كنده و ريز خرد كنيد. در پايان ماهيها را به ظرف ديگري منتقل كنيد و مخلوط تخممرغ خردشده و شويد ليموترش را پس از كمي تفتدادن در كره روي ماهيها بريزيد. حالا ماهيها را با اين مخلوط به همراه ليموترش و هويج پخته سرو كنيد.