طرز تهیه ی رولـت مغز

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1578.jpg

    مواد لازم :

    سبزي ( تره، جعفري و گشنيز) 500 گرم
    تخم‌ مرغ پنج تا شش عدد
    روغن مايع چهار تا پنج قاشق غذاخوري
    مغز گوسفند دو تا سه عدد
    پياز متوسط يك تا دو عدد
    نمك و فلفل به ميزان لازم

    طرز تهيه:
    مغز را با يك عدد پياز و كمي آب و نمك مي‌گذاريم تا بپزد. (15 الي 20 دقيقه كافي است) سپس آن را در سافي قرار داده تا آب آن كاملا برود. بعد سبزي‌ها را خرد كرده و با كمي روغن تفت مي‌دهيم. تخم‌مرغ‌ها را در ظرف ديگر شكسته و با هم مخلوط مي‌كنيم به طوري كه سفيده و زرده كاملا يكنواخت شود. بعد از اين‌كه سبزي‌ها كمي خنك شد با تخم‌مرغ‌ها مخلوط كرده و مواد را در تابه‌اي بزرگ به قطر يك سانتي‌متر مي‌ريزيم و در تابه را گذاشته تا مواد كاملا بسته شوند.
    مغزها را با چنگال نرم مي‌كنيم. تابه را از روي حرارت برداشته و مغز را روي سطح سبزي مي‌ماليم به طوري كه از اطراف كمي با سبزي فاصله داشته باشد آن را به دقت و محكم لوله مي‌كنيم و به حالت رولت در مي‌آوريم. رولت را چند دقيقه روي حرارت گذاشته و سپس از داخل تابه خارج كرده و با دقت حلقه‌حلقه مي‌بريم و در ظرف مورد نظر مي‌چينيم. مي‌توانيم اين رولت را با انواع سبزيجات و چيپس تزيين ‌نماييم.