طرز تهیه لازانیا با مرغ

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1542.jpg


    مواد لازم برای تهیه لازانیا با مرغ:

    ورقه لازانیا 8 تا ده عدد
    گوشت مرغ پخته و خرد شده دو فنجان
    کره یا مارگارین دو قاشق سوپ خوری
    پیاز متوسط خرد شده یک عدد
    قارچ خرد شده 150 گرم
    کنسرو گوجه فرنگی 450 گرم
    ریحان خشک نصف قاشق چای خوری
    پونه خشک نصف قاشق چای خوری
    نمک و فلفل یک سوم قاشق چای خوری
    کره یا مارگارین سه قاشق سوپ خوری
    آرد 3 قاشق سوپ خوری
    آب مرغ 300 گرم
    پنیر ماتزارلا خرد شده یک فنجان
    پنیر ریکوتا نصف فنجان

    طرز تهیه سس گوجه :
    کره را در یک قابلمه آب کنید . پیاز را در آن سرخ کنید تا شفاف شوند . قارچ ، ریحان ، پونه ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و چند دقیقه آن را بپزید .
    گوجه ها را در مخلوط کن ریخته و سپس به قارچها اضافه کنید . آن را آهسته بجوشانید و مرغ ها را به آن اضافه کنید . در همان حال سس خامه را آماده کنید

    طرز تهیه سس خامه :
    کره را آب کرده ، آرد را به آن بیفزائید . بمدت 2 تا 3 دقیقه آن را هم بزنید . آب مرغ را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا غلیظ شود .

    لایه بندی لازانیا :
    کمی سس خامه را روی سینی فر ریخته ، سه ورقه لازانیای پخته شده را روی آن قرار دهید ، یک سوم از مخلوط مرغ و یک سوم از سس خامه را روی آن ریخته ، روی هر لایه پنیر بپاشید . این لایه بندی را تکرار کنید . در آخر روی آن پنیر رنده شده بریزید . به مدت 20 تا 25 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت آن را بپزید .