طرز تهیه آش ماست شیرازی برای افطار

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1458.jpg


    این آش سبک خوش طعم و بسیار مناسب برای افطار می باشد.

    مواد لازم :

    گوشت 125 گرم
    لپه 125 گرم
    برنج 200 گرم
    سبزی (ترخان و شوید) 1 پیمانه
    ماست غلیط 500 گرم
    پیاز 2 عدد
    نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

    طرز تهیه :
    لپه و برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید.
    گوشت را با پیاز خورد شده و نمک و فلفل و زردچوبه آب پز کنید . سپس استخوان های آن را جدا کرده و له کنید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1459.jpg


    لپه را هم جداگانه بپزید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1460.jpg


    برنج را با حدود هفت پیمانه آب بگذارید با شعله ملایم بپزد و حسابی له شود .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1461.jpg


    سبزی را که ریز خورد شده است را به برنج بیفزایید و اجازه دهید سبزی بپزد .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1462.jpg


    سپس لپه و گوشت میکس شده را اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید با شعله کم آش غلیظ شده و جا بیفتد. هر از گاهی آش را هم بزنید تا ته نگیرد و آماده شود.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1463.jpg


    این آش را باید مقداری سفت تر از حد انتظار از روی اجاق بردارید. چون با اضافه شدن ماست دوباره کمی رقیق می شود .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1464.jpg


    ماست را با نمک و فلفل مخلوط کنید .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1465.jpg

    وقتی شعله را خاموش کردید اجازه دهید تا آش از داغی بیفته وکمی سرد بشه .
    سپس ماست را به آن افزوده و مخلوط کرده و در ظرف سرو ریخته و با فلفل سیاه تزیین و نوش جان فرمایید .
    نکته :
    اگر ماست را به آش داغ اضافه کنید ممکن است ماست کمی بریده بریده شود .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1466.jpg