طرز تهیه آش شیر مخصوص افطار

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1455.jpg


    آش شیر از غذاهای محلی دریان در استان آذربایجان شرقی است. در زیر مواد لازم و طرز تهیه آن توضیح داده شده است:


    مواد لازم : برای ۴ تا ۶ نفر

    شیر ۱ لیتر
    گندم پوست کنده ۳۰۰ گرم
    نخود ۶۰ گرم
    نمک و فلفل به میزان لازم
    کشمش بی ‏دانه، گردو، بادام جهت تزیین

    طرز تهیه :
    گندم را از شب قبل خیس نمایید و با یک لیتر آب به همراه نخود روی حرارت قرار دهید تا زمانی که نخود پخته شود و گندم کاملاً لعاب دار شود.
    سپس کمی نمک اضافه نمایید تا زمانی که آب حبوبات کشیده شود.
    در این زمان شیر را بیفزایید و شعله را ملایم نمایید تا آش غلیظ شود.
    در پایان، آش را در ظرف کشیده روی آن مقدار قابل توجهی کشمش شسته شده و گردو و بادام بریزید.
    در کنار این آش معمولاً فالوده ی خانگی سرو می‏ شود.

    انرژی کل: ۱۶۰۰کیلو کالری