آش شیر از غذاهای محلی دریان در استان آذربایجان شرقی است. در زیر مواد لازم و طرز تهیه آن توضیح داده شده است: مواد لازم : برای ۴ تا ۶ نفر شیر ۱ لیتر گندم پوست کنده ۳۰۰ گرم نخود ۶۰ گرم نمک و فلفل به میزان لازم کشمش بی دانه، گردو، بادام جهت تزیین طرز تهیه : گندم را از شب قبل خیس نمایید و با یک لیتر آب به همراه نخود روی حرارت قرار دهید تا زمانی که نخود پخته شود و گندم کاملاً لعاب دار شود. سپس کمی نمک اضافه نمایید تا زمانی که آب حبوبات کشیده شود. در این زمان شیر را بیفزایید و شعله را ملایم نمایید تا آش غلیظ شود. در پایان، آش را در ظرف کشیده روی آن مقدار قابل توجهی کشمش شسته شده و گردو و بادام بریزید. در کنار این آش معمولاً فالوده ی خانگی سرو می شود. انرژی کل: ۱۶۰۰کیلو کالری