مواد اولیه : جوپرك 100 گرم هويج سه عدد آب مرغ دو پيمانه نمك و فلفل به ميزان لازم جعفري خرد شده سه قاشق غذاخوري خامه 50 گرم آب دو ليوان مواد لازم براي سس سفيد: شير يك پيمانه كره 50 گرم آرد دو قاشق مرباخوري نمك و فلفل به ميزان لازم طرز تهيه: براي تهيه سس ابتدا كره را با قدرت 100 درصد (معادل 900 وات) يك تا يك و نيم دقيقه در مايكروويو ميگذاريم و آرد را به آن اضافه ميكنيم تا كاملا آرد در كره حل شود. آنگاه شير، نمك و فلفل را كم كم داخل آن ريخته و هم ميزنيم و مجددا ظرف بدون در را به مدت دو تا چهار دقيقه با قدرت 60 درصد در دستگاه ميگذاريم تا سس آماده شود. براي تهيه سوپ، هويج رنده شده را با نصف ليوان آب در ظرف مناسبي ريخته و ظرف را با در بسته به مدت پنج الي شش دقيقه با قدرت 100 درصد در مايكروويو ميگذاريم سپس آب، آب مرغ و جو پرك را به هويج اضافه كرده و ظرف را با در بسته به مدت 20 تا 25 دقيقه با قدرت 100 درصد در مايكروويو قرار ميدهيم. سس سفيد آماده را به سوپ افزوده و مجددا ظرف را بدون در به مدت پنج الي شش دقيقه با قدرت 60 درصد در دستگاه گذاشته و بعد از آن خامه، جعفري، نمك و فلفل را به سوپ اضافه ميكنيم. نكتـه: در صورت دلخواه ميتوانيد 100 گرم قارچ را خرد كرده و در كره تفت دهيد و بعد به سوپ اضافه كنيد.