طرز تهیه ی رولت گوشت ایتالیایی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1423.jpg


    مواد لازم :

    گوشت کبابی برش نازک داده شده 600 گرم ( 6 برش )
    ریحان تازه آسیاب شده نصف فنجان
    فلفل قرمز کبابی شده 2 عدد
    پنیر پیتزای پارمسان رنده شده 4 قاشق سوپ خوری
    جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
    روغن زیتون دو قاشق سوپ خوری
    فلفل سیاه آسیاب شده 2 قاشق سوپ خوری
    نمک و فلفل به میزان لازم
    سرکه یک چهارم فنجان
    سیر 2 حبه

    طرز تهیه :
    برش های گوشت را روی پیشخوان یا سینی بگذارید . فلفل قرمز و جعفری ها را روی آن بریزید . گوشت ها را نمک زده و روی آن برگ ریحان خرد شده ، پنیر پیتزا و فلفل بریزید . برشهای گوشت را بصورت رول درآورید و برای محکم بستن آن می توانید از خلال دندان استفاده کنید .دو قاشق روغن زیتون و سرکه را با سیر له شده مخلوط کرده و روی آن ها بریزید . به مدت یک ساعت در دمای اتاق آنها را کنار بگذارید . سپس آنها را از مایع بیرون بیاورید . یک چهارم روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید . رول های گوشت را از همه طرف سرخ کنید . مخلوط مایع را که کنار گذاشته اید به آن اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید .
    بجای سرخ کردن می توانید رولهای گوشت را در سینی فر قرار داده روی آن را بپوشانید و به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید .