ترافل خرما، دسری زیبا برای سفره های افطار

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1405.jpg


    با خرما دسری زیبا و خوش طعم برای سفره های افطاری تان درست کنید.

    مواد لازم :

    خرما 200 گرم
    گردو 30 گرم
    بیسکوئیت پتی بور 30 گرم یا 5 تا بیسکوئیت
    پودر نارگیل به مقدار لازم
    گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکی برای تزئین

    طرز تهیه :
    ابتدا خرماها رو برای 1 تا 2 دقیقه داخل آب جوش بریزید .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1406.jpg
    بعد اونها رو آبکش کنید.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1407.jpg
    و به این ترتیب به راحتی پوستشون رو جدا کنید.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1408.jpg
    هسته خرما رو هم در بیارید.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1409.jpg
    گردو و بیسکوئیت رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1410.jpg

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1411.jpg
    بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکوئیت و گردو به ظرف دیگه , خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.
    نکته : من برای پوست کندن خرما خیلی حساسیت به خرج ندادم .یه تیکه هایی از پوستشون روشون باقی موند .این مورد مشکلی ایجاد نمیکنه فقط بعد از اسیاب کردن تیکه های کوچیک پوست خرما داخلش دیده میشه که البته بعدا با پودر نارگیل پوشونده میشه.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1412.jpg
    خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوئیت و گردو اضافه میکنیم...

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1413.jpg
    و با چنگال کاملا به خرد همدیگه میدیم.
    نکته : اگه تمایل داشتین میتونید در این مرحله به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین به موادتون اضافه کنید .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1414.jpg

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1415.jpg
    دستتون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دستتون گرد کنید.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1416.jpg
    و داخل پودر نارگیل بغلتونید.
    نکته : شما میتونید از پودر پسته هم استفاده کنید.اما این ترکیب خیلی خوشمزه میشه.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1417.jpg
    و یا اینکه موادتون رو شبیه خرما فرم بدین...

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1418.jpg
    و اونها رو داخل کپسول بذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید.
    با این مقدار مواد حدود 22 تا ترافل به دست میاد.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1419.jpg