طرز تهیه ی نخودپلو با كشمش پلويی(غذای سنتی گلستان مخصوص سحر)

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1399.jpg




    مواد لازم :

    برنج آبكش شده سه پيمانه
    نخود و کشمش از هر کدام يك پيمانه
    رب انار ترش دو قاشق غذاخوري
    مرغ يا گوشت 300 گرم
    پياز متوسط دو عدد
    نمك، فلفل و ادويه به ميزان لازم

    طرز تهيه :
    نخود‌ها را از شب قبل خيس كنيد تا نرم شوند و بعد آنها را بپزيد. پيازها را نگيني خرد كرده درون تابه ريخته تا كمي سبك شود سپس تكه‌هاي مرغ يا گوشت را اضافه كرده تا تفت بخورند و بعد نمك و ادويه زده و نصف استكان آب گوشت افزوده تا خوب پخته شوند. وقتي آب گوشت خشك شد نخود‌ها و كشمش‌ها را اضافه كرده و بعد رب انار را افزوده و خوب مخلوط كنيد تا به خورد مواد برود در پايان مواد را لابه‌لاي برنج ريخته و برنج را دم كنيد.

    نكته:
    معمولا اين غذا را براي سحر درست مي‌كنند اما براي عيد سعيد فطر نيز مي‌توان روي ميز ناهار قرار داد.