مواد لازم : گردو 200 گرم سينه مرغ يك عدد قيسي 12 عدد كشمش 150 گرم رب انار دو قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری گلپر به ميزان لازم نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم پياز داغ سه قاشق غذاخوری طرز تهيه: ابتدا گردو را ساييده تا كاملا نرم و يك دست شود. سپس به همراه رب انار نمك، فلفل و زردچوبه در قابلمه ريخته و با مرغ و يك استكان آب تفت ميدهيم تا گردو به روغن بيفتد. بعد از 15 دقيقه، دو ليوان آب سرد داخل قابلمه ميريزيم و با حرارت ملايم ميگذاريم تا بجوشد. بعد از يك ساعت، تكههاي مرغ را از قابلمه خارج كرده، پيازداغ، رب گوجهفرنگي قيسي و كشمش را به همراه دو ليوان آب سرد درون قابلمه ميريزيم. زماني كه گردو كمي سفت شد، مرغ و گلپر را مجددا به خورش ميافزاييم. پس از 10 دقيقه خورش را از روي حرارت بر ميداريم. اين خورش در كاسههاي يك نفره سرو ميشود. نكته: اين خورش براي مجالس رسمي استان گيلان تهيه ميشود.