طرز تهیه ی خورش متن جن

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1397.jpg

    مواد لازم :

    گردو 200 گرم
    سينه‌ مرغ يك عدد
    قيسي 12 عدد
    كشمش 150 گرم
    رب انار دو قاشق غذاخوري
    رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
    گلپر به ميزان لازم
    نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
    پياز داغ سه قاشق غذاخوری

    طرز تهيه:
    ابتدا گردو را ساييده تا كاملا نرم و يك دست شود. سپس به همراه رب انار نمك، فلفل و زردچوبه در قابلمه ريخته و با مرغ و يك استكان آب تفت مي‌دهيم تا گردو به روغن بيفتد. بعد از 15 دقيقه، دو ليوان آب سرد داخل قابلمه مي‌ريزيم و با حرارت ملايم مي‌گذاريم تا بجوشد. بعد از يك ساعت، تكه‌هاي مرغ را از قابلمه خارج كرده، پيازداغ، رب گوجه‌فرنگي قيسي و كشمش را به همراه دو ليوان آب سرد درون قابلمه مي‌ريزيم. زماني كه گردو كمي سفت شد، مرغ و گلپر را مجددا به خورش مي‌افزاييم. پس از 10 دقيقه خورش را از روي حرارت بر مي‌داريم. اين خورش در كاسه‌هاي يك نفره سرو مي‌شود.

    نكته:
    اين خورش براي مجالس رسمي استان گيلان تهيه مي‌شود.