مواد اولیه : شكر 50 گرم يا دو قاشق سوپخوری تخممرغ سه عدد وانيل یک سوم قاشق چايخوري موز خردشده و خامه از هر کدام 250 گرم ژلاتين دو ورق آب سرد نصف پيمانه پودر قند دو قاشق غذاخوری طرز تهيه: ابتدا زردههاي تخممرغ را به همراه شكر و وانيل خوب با همزن ميزنيم تا سفت و غليظ شود. سفيدههاي تخممرغ را با پودر قند ميزنيم تا كاملا سفت شود. حالا خامه را به زردههاي تخممرغ اضافه كرده ژلاتين را هم با آب سرد مخلوط كرده و به صورت بنماري حل ميكنيم و به مخلوط زرده و خامه ميافزاييم. سفيده تخممرغ را به مواد افزوده و هم ميزنيم. سپس موزهاي خردشده را اضافه ميكنيم. پس از آماده شدن مواد، آن را در ظرف مناسب ريخته و در يخچال قرار ميدهيم تا بسته شود. در انتها سطح سوفله را با پودر پسته تزيين ميكنيم. نكته: به جاي دو ورق ژلاتين ميتوانيد از دو قاشق مرباخوري پودر ژلاتين استفاده كنيد.