مواد لازم کباب گوشت و کنجد : کنجد خام ۴/۱ پیمانه (۲۰ گرم) سویاسس ۳/۱ پیمانه (۵۳ میلی لیتر) شکر ۲ قاشق سوپخوری (۲۶ گرم) سرکه یا آب لیموترش ۴/۱ پیمانه (۴۰ میلی لیتر) روغن زیتون ۲/۱ پیمانه (۷۵میلی لیتر) نمک و فلفل به مقدار لازم سیر (کوبیده) ۲ حبه (۱۰ گرم) فیله گوشت گوساله ۶۰۰ گرم کلم سفید و قرمز(خردشده) ۴۰۰ گرم پیازچه(خردشده) ۶ عدد (۴۸ گرم) تربچه(خردشده) ۴ عدد (۲۰ گرم) روش تهیه کباب گوشت و کنجد: کنجد را روی حرارت ملایم تفت دهید سویا سس، شکر، سرکه، روغن زیتون، فلفل و سیر را با نیمی از کنجد مخلوط کنید. گوشت را به قطعات یکدست برش داده و نیمی ازسس را به آن اضافه کنید تا گوشت کاملاً مزه دار شود. (بهتر است بگذارید گوشت در مواد نیم ساعت بماند) سپس نمک را اضافه کرده و روی کباب پز(باربیکیو) قرار دهید تا پخته شود. در این فاصله کلم سفید، قرمز، پیازچه و تربچه را با بقیه ی سس مخلوط کنید و در ظرف مورد نظر ریخته و گوشت کباب شده را روی آن قرار دهید. و بقیه کنجد را روی آن بپاشید. جایگزین کباب گوشت و کنجد: به جای فیلـه گـوساله از راسته گوسفند نیز می توانید استفاده کنید و به جای باربیکو هم می توانید از ماهی تابه چدنی استفاده کنید.