کباب گوشت و کنجد

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1369.jpg


    مواد لازم کباب گوشت و کنجد :

    کنجد خام ۴/۱ پیمانه (۲۰ گرم)
    سویاسس ۳/۱ پیمانه (۵۳ میلی لیتر)
    شکر ۲ قاشق سوپخوری (۲۶ گرم)
    سرکه یا آب لیموترش ۴/۱ پیمانه (۴۰ میلی لیتر)
    روغن زیتون ۲/۱ پیمانه (۷۵میلی لیتر)
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    سیر (کوبیده) ۲ حبه (۱۰ گرم)
    فیله گوشت گوساله ۶۰۰ گرم
    کلم سفید و قرمز(خردشده) ۴۰۰ گرم
    پیازچه(خردشده) ۶ عدد (۴۸ گرم)
    تربچه(خردشده) ۴ عدد (۲۰ گرم)

    روش تهیه کباب گوشت و کنجد:


    کنجد را روی حرارت ملایم تفت دهید سویا سس، شکر، سرکه، روغن زیتون، فلفل و سیر را با نیمی از کنجد مخلوط کنید. گوشت را به قطعات یکدست برش داده و نیمی ازسس را به آن اضافه کنید تا گوشت کاملاً مزه دار شود. (بهتر است بگذارید گوشت در مواد نیم ساعت بماند) سپس نمک را اضافه کرده و روی کباب پز(باربیکیو) قرار دهید تا پخته شود. در این فاصله کلم سفید، قرمز، پیازچه و تربچه را با بقیه ی سس مخلوط کنید و در ظرف مورد نظر ریخته و گوشت کباب شده را روی آن قرار دهید. و بقیه کنجد را روی آن بپاشید.

    جایگزین کباب گوشت و کنجد:

    به جای فیلـه گـوساله از راسته گوسفند نیز می توانید استفاده کنید و به جای باربیکو هم می توانید از ماهی تابه چدنی استفاده کنید.