طرز تهیه ی جوجه كبابی ژاپنی با برشهای كدو

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1363.jpg
    مواد لازم :

    گوشت ران مرغ بدون پوست 450 گرم
    روغن 2 قاشق سوپخوری
    سس سویا 2 قاشق سوپخوری
    آب لیموترش 3 قاشق سوپخوری
    شكر 3 قاشق مرباخوری
    كدو 2 عدد
    رب گوجه فرنگی 2 قاشق مرباخوری

    طرز تهیه :
    روی پوست ران جوجه به فواصل یك سانتیمتر از هم با چاقو شیارهایی بزنید بطوریكه تا حدودی روی گوشت آن نیز برش نازكی بخورد , روغن را در ماهیتابه گرم كرده و دو طرف مرغها را سرخ كنید , مخلوط سس سویا , شكر و آبلیمو را افزوده و بهم بزنید تا مرغ به سس آغشته شود , با چاقوی تیزی مرغ را از جای شیارها كاملا ببرید و با برشهای كدو سرخ شده سرو نمایید .
    طرز تهیه برشهای كدو :
    كدو را بصورت مورب خرد كنید , روغن را در ماهیتابه گرم كرده و كدوها را روی شعله زیاد در ان سرخ كنید تا ترد شوند سپس مخلوط رب گوجه , آبلیمو و شكر را بیافزایید و بهم بزنید .