طرز تهیه ی دلمه تره‌ فرنگی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1356.jpg
    مواد لازم :

    تره‌ فرنگی درشت يك كيلوگرم
    پياز سه عدد
    گوشت چرخ كرده 100 گرم
    برنج پخته دو پيمانه
    نعنا، شويد و جعفری خرد شده از هر كدام دو قاشق غذاخوری
    رب گوجه‌ فرنگی دو قاشق سوپخوری
    هويج بزرگ يك عدد
    نمك و فلفل و روغن زیتون و آب به ميزان لازم

    طرز تهيه:

    قسمت سفيد تره‌فرنگي را از بالا تا پايين به صورت عمودي برش زده طوري كه فقط به مغز آن برسيد و آن را بيرون آوريد و در مقداري آب و نمك بپزيد تا نرم شود. بقيه مواد را به غير از هويج با هم مخلوط كنيد و در تابه تفت دهيد. ساقه‌هاي تره‌فرنگي را به آرامي از هم جدا كنيد و در هر ساقه كمي از مايه دلمه در راس آن قرار داده و مانند سمبوسه مثلثي ببنديد. هويج را حلقه‌اي كرده و كف قابلمه كنار هم چيده و دلمه‌ها را روي آن قرار دهيد. مقداري آب و نمك و كمي روغن زيتون به آن اضافه كنيد و با در بسته اجازه دهيد دلمه‌ها بپزند.