مواد لازم : تره فرنگی درشت يك كيلوگرم پياز سه عدد گوشت چرخ كرده 100 گرم برنج پخته دو پيمانه نعنا، شويد و جعفری خرد شده از هر كدام دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری هويج بزرگ يك عدد نمك و فلفل و روغن زیتون و آب به ميزان لازم طرز تهيه: قسمت سفيد ترهفرنگي را از بالا تا پايين به صورت عمودي برش زده طوري كه فقط به مغز آن برسيد و آن را بيرون آوريد و در مقداري آب و نمك بپزيد تا نرم شود. بقيه مواد را به غير از هويج با هم مخلوط كنيد و در تابه تفت دهيد. ساقههاي ترهفرنگي را به آرامي از هم جدا كنيد و در هر ساقه كمي از مايه دلمه در راس آن قرار داده و مانند سمبوسه مثلثي ببنديد. هويج را حلقهاي كرده و كف قابلمه كنار هم چيده و دلمهها را روي آن قرار دهيد. مقداري آب و نمك و كمي روغن زيتون به آن اضافه كنيد و با در بسته اجازه دهيد دلمهها بپزند.