• تعداد: 4 نفر • زمان آماده سازی و پخت: 30 دقیقه مواد لازم : میگو 250 گرم فتوچینی 220 گرم روغن زیتون دو قاشق غذاخوری فلفل تند ریز شده 1 تا 2 سیر، رنده شده 2 حبه نمک نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری گوجه فرنگی گیلاسی، از وسط دو نیم شده دو پیمانه پنیر پارمسان به مقدار لازم طرز تهیه : 1. میگوها را بشویید و خشک کنید. در یک قابلمه بزرگ فتوچینی ها را بپزید و آبکش کنید. آنها را گرم نگه دارید. 2. در این زمان، درون تابه روغن زیتون بریزید. فلفل های چیلی، سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. حدود یک دقیقه تفت دهید. میگو را اضافه کنید و حدود سه دقیقه آنها را بپزید. در آخر گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. 3. این مخلوط را به فتوچینی اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. در صورت تمایل روی آن پودر پنیر بپاشید و سرو کنید. ارزش غذایی • کالری: 363 • چربی: 9 گرم • کلسترول: 97 میلی گرم • چربی اشباع شده: 1 گرم • کربوهیدرات: 48 گرم • پروتئین: 21 گرم • سدیم: 396 میلی گرم • فیبر: 3 گرم