پاستای میگوی تند و آتشین

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1352.jpg

    تعداد: 4 نفر
    زمان آماده سازی و پخت: 30 دقیقه

    مواد لازم :

    میگو 250 گرم
    فتوچینی 220 گرم
    روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
    فلفل تند ریز شده 1 تا 2
    سیر، رنده شده 2 حبه
    نمک نصف قاشق چایخوری
    فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری
    گوجه فرنگی گیلاسی، از وسط دو نیم شده دو پیمانه
    پنیر پارمسان به مقدار لازم

    طرز تهیه :
    1. میگوها را بشویید و خشک کنید. در یک قابلمه بزرگ فتوچینی ها را بپزید و آبکش کنید. آنها را گرم نگه دارید.
    2. در این زمان، درون تابه روغن زیتون بریزید. فلفل های چیلی، سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. حدود یک دقیقه تفت دهید. میگو را اضافه کنید و حدود سه دقیقه آنها را بپزید. در آخر گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید.
    3. این مخلوط را به فتوچینی اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. در صورت تمایل روی آن پودر پنیر بپاشید و سرو کنید.

    ارزش غذایی
    کالری: 363
    چربی: 9 گرم
    کلسترول: 97 میلی گرم
    چربی اشباع شده: 1 گرم
    کربوهیدرات: 48 گرم
    پروتئین: 21 گرم
    سدیم: 396 میلی گرم
    فیبر: 3 گرم