من آموخته ام که ...

شروع موضوع توسط Nazanin ‏1/9/15 در انجمن معرفی کتابهای چاپ شده

1. Nazanin

Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

امتیاز دستاورد:
    38
    نویسنده/ مترجم: جکسون بران/ فروزان گنجی زاده

زندگی کنید، بیاموزید و به دیگران منتقل کنید.

44d17f9750720b08baa5636000b3a117.jpg
    در این کتاب : افراد 5 تا 95 ساله در کشفیات یکدیگر در خصوص زندگی، عشق و نکته های شنیدنی دیگر سهیم می شوند.

صبح روز پنجاه و یکمین سال تولدم، فکر کردم جالب است اگر چیزهایی را که بیش از نیم قرن زندگی به من آموخته است یادداشت کنم.

در سمت چپ کاغذ خط دار دفترچه ای بیست مرتبه نوشتم «من آموخته ام...» و عزمم را جزم کردم تا این بیست جمله را کامل کنم.

این تمرین به قدری لذتبخش بود که تصمیم گرفتم صبح هر یکشنبه مطلبی بر آن بیفزایم. مدتی نگذشت که فهرست بلند بالایی تهیه کردم. برای اینکه این جزوه شامل تمام گروههای سنی شود، از بچه های کودکستانی، دانش آموزان دبیرستان، زوجین جوان، و سالمندان کمک گرفتم و جملات آنها را یادداشت کردم.

تدریجاً صدها نفر در سنین مختلف و با سابقه های گوناگون به مشارکت برخاستند.

ویراستاری آموخته هایشان مرا متقاعد کرد که خرد و فضیلت سن نمی شناسد و «حقیقت،حقیقت است فرقی نمی کند که شما آن را کجا پیدا کنید.»

بسیار خوشوقت و در عین حال متعجبم که عده ای از افراد فهرست خود را با این جمله به پایان رساندند، «من آموخته ام که هنوز چیزهای زیادی هست که باید بیاموزم» و به راستی که چیزهای زیادی هست که همگی ما باید آنها را بیاموزیم.

مدرسه زندگی همیشه دایر و پا برجا است و ما را به مبارزه می طلبد تا از شاگردی پر حرارت و آموزگاری دانا و با فراست پیشی گیریم.

نشر اوحدی