دستور پخت سوپ کلم تند

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1351.jpg
    مواد لازم :

    پیازنازک تکه شده 1 عدد
    سیر خرد شده 3 حبه متوسط
    فلفل تند تازه 1-2 قاشق چایخوری
    گشنیز آسیا شده 2 قاشق چایخوری
    خردل خشک 1 قاشق غذاخوری
    آب مرغ با سبزیجات 5 فنجان و 1 قاشق غذاخوری
    آب لیمو تازه 2 قاشق غذا خوری
    سیب زمینی قرمز خردشده 2 عدد متوسط
    گوجه فرنگی خرد شده 1 عدد متوسط
    کلم پیچ یا کلم برگ خرد شده به صورت نازک 3 فنجان
    نمک و فلفل سیاه به میزان مقدار کافی
    طرز تهیه :
    یک قاشق غذاخوری آب مرغ را گرم کنید پیاز را روی حرارت به مدت 5 دقیقه تفت دهید سپس سیروفلفل تند را به آن اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید بعد خردل و گشنیز بریزید سپس آب مرغ باقی مانده و دیگر مواد را به جز کلم و نمک و فلفل به آن اضافه کنید حدود20 دقیقه با حرارت متوسط بجوشانید پوست .

    گوجه ها را در آخر کلم بریزید تا 5 دقیقه بپزد با نمک و فلفل سیاه آن را طعم دار کنید.