دلمه بادمجان با سس پنیر

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1348.jpg
    مواد لازم :

    بادمجان دلمه‌اي سه عدد
    فيله‌مرغ 50 گرم
    فيله گوجه‌فرنگي 50 گرم (دو عدد)
    فلفل‌دلمه‌اي خرد شده يك عدد
    پياز خرد شده يك عدد
    سير چهار حبه
    آرد گندم سه قاشق غذاخوري
    شير دو ليوان
    پنير پيتزا 150 گرم
    نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
    كره 100 گرم
    جعفري ساطوري شده سه قاشق غذاخوري

    طرز تهیه :
    درون يك تابه، پياز، زردچوبه و سير مي‌ريزيم و مقداري تفت مي‌دهيم سپس فيله‌مرغ و فلفل‌دلمه‌اي را مي‌افزاييم. مقداري نمك و فلفل به آن زده، در انتها گوجه‌فرنگي را به آن اضافه كرده، حرارت را خاموش مي‌كنيم با اين مواد داخل بادنجان‌ها را پر مي‌كنيم و آن‌گاه آرد و كره را روي حرارت قرار داده تا بوي خامي آرد گرفته شود سپس كم‌‌كم شير را افزوده تا ‌گلوله نشود و سس را روي آن مي‌ريزيم بعد با پنيرپيتزا روي آن را مي‌پوشانيم، داخل يك پيركس را از اين بادنجان‌ها پر مي‌كنيم و در فري كه از قبل گرم شده در دماي 210 درجه سانتي‌گراد به مدت 15 تا 20 دقيقه درون فر قرار دهيد. يا مي‌توانيد روي حرارت گاز قرار دهيد.در موقع سرو مقداري جعفري روي دلمه‌ها مي‌ريزيم.