پیراشکی مرغ با خمیر سیب زمینی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1344.jpg
    مواد لازم :

    سینه مرغ آب پز شده و ریش ریش شده یک پیمانه
    پیاز یک عدد
    هویج یک عدد
    رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری
    سیب زمینی 4 عدد متوسط
    تخم مرغ یک عدد (اگه دوست دارید)
    آرد سوخاری به میزان لازم (به قدری که سیب زمینی خمیری بشه)
    نمک و زرد چوبه به میزان لازم
    طرز تهیه :
    اول سیب زمینی ها رو بذارید آب پز شه .
    تو اون فاصله ، پیاز رو خرد کنید و تفت بدید .
    هویج رو نگینی خرد کنید و با پیاز تفت بدید .
    بعد سینه مرغی رو که داشتید رو بهش اضافه کنید و تفت بدید ، آخر سر هم رب گوجه رو بهش اضافه کنید و نمک و فلفل و زرد چوبه هم اضافه کنید .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1345.jpg
    وقتی که سیب زمینی ها آب پز شد ، اونا رو له کنید ( شبیه به پوره بشه ) .
    اونجا که نوشتم تخم مرغ اگه دوست دارید ، واسه اینه که یه جورایی مزه ی کوکو سیب زمینی می گیره اونجوری ، اگه دوست ندارید اون طعم رو بگیره ، تخم مرغ رو اضافه نکنید ، من بدون تخم مرغ درست کردم ، مشکلی هم پیش نیومد .
    بعد آرد سوخاری رو به سیب زمینی ها اضافه کنید ، به قدری اضافه کنید که احساس کنید که میتونید از دستتون جداش کنید ( البته سفت نشه ) ( حتما به دست می چسبه ، پس سعی نکنید که آرد سوخاری رو زیاد کنید )

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1346.jpg
    بعد روغن رو بریزید تو ماهیتابه تا گرم بشه .
    حالا واسه درست کردن پیراشکی ...
    هر بار که می خواید هر پیراشکی رو درست کنید دستتون رو کاملا خیس کنید که نچسبه ...
    به اندازه ی 1 قاشق غذا خوری سر پر از خمیر سیب زمینی بردارید ، یه کمی تو دستتون بازش کنید و از موادی که دارید توش بریزید ، به اندازه ی تقریبا 1 قاشق مربا خوری ، بعد خمیر رو ببندید و یه کمی فشارش بدید که پهن شه ، بعد بذارید تو روغن تا سرخ شه ( هر جای کار که احساس کردید که خمیر داره می چسبه ، دستتون رو خیس کنید . من یه ظرف آب کنار دستم گذاشته بودم که راحت باشم )

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1347.jpg
    احتیاجی نیست مغز پخت بشه ، چون همه ی موادی که استفاده کردیم پخته شده است ، در حدی باشه که روش طلایی بشه .