تعداد: 12 نفر زمان آماده سازی: 20 دقیقه زمان پخت: 20 دقیقه مواد لازم : سینه مرغ بدون پوست و استخوان نیم کیلو فلفل سبز 2 عدد فلفل قرمز چیلی 1 عدد پنیر چدار یا موزارلا رنده شده (در صورت امکان پنیر مونتری استفاده کنید) 1.5 پیمانه تورتیلا 6 عدد روغن زیتون یک قاشق غذاخوری گوجه فرنگی بی دانه و خرد شده (یک عدد گوجه فرنگی ریز) نیم پیمانه پیازچه خرد شده (قسمت سبز آن) سه قاشق غذاخوری گشنیز یا ریحان تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری طرز پخت : 1. مرغ را رشته رشته خرد و سرخ کنید تا کاملا بپزد. 2. تخم های فلفل ها را خارج کنید و آنها را باریک برش دهید. 3. روغن را داخل تابه بریزید، فلفل ها، پیازچه و مرغ را حدود 10 دقیقه تفت دهید تا زمانیکه که سبزیجات کمی نرم شوند. 4. مقداری از مواد را روی نیمی از هر کدام از تورتیلاها بریزید و روی آنها پنیر بپاشید. تورتیلا را از وسط تا کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید تا زمانیکه که کسادیاها طلایی و پنیرها آب شوند. این روند حدود 10 دقیقه زمان نیاز دارد. 5. برای سرو این غذا باید کسادیا را از وسط نصف و با سس سالسا تزئین کنید. ارزش غذایی : • کالری: 124 • چربی: 5 گرم • کلسترول: 24 میلی گرم • چربی اشباع شده: 2 گرم • کربوهیدرات: 11 گرم • چربی اشباع نشده: 1 گرم • سدیم: 238 میلی گرم • پتاسیم: 331 میلی گرم