طرز تهیه کسادیا مرغ و فلفل ( پیش غذای مکزیکی )

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1334.jpg
    تعداد: 12 نفر
    زمان آماده سازی: 20 دقیقه
    زمان پخت: 20 دقیقه

    مواد لازم :

    سینه مرغ بدون پوست و استخوان نیم کیلو
    فلفل سبز 2 عدد
    فلفل قرمز چیلی 1 عدد
    پنیر چدار یا موزارلا رنده شده (در صورت امکان پنیر مونتری استفاده کنید) 1.5 پیمانه
    تورتیلا 6 عدد
    روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
    گوجه فرنگی بی دانه و خرد شده (یک عدد گوجه فرنگی ریز) نیم پیمانه
    پیازچه خرد شده (قسمت سبز آن) سه قاشق غذاخوری
    گشنیز یا ریحان تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری

    طرز پخت :
    1. مرغ را رشته رشته خرد و سرخ کنید تا کاملا بپزد.
    2. تخم های فلفل ها را خارج کنید و آنها را باریک برش دهید.
    3. روغن را داخل تابه بریزید، فلفل ها، پیازچه و مرغ را حدود 10 دقیقه تفت دهید تا زمانیکه که سبزیجات کمی نرم شوند.
    4. مقداری از مواد را روی نیمی از هر کدام از تورتیلاها بریزید و روی آنها پنیر بپاشید. تورتیلا را از وسط تا کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید تا زمانیکه که کسادیاها طلایی و پنیرها آب شوند. این روند حدود 10 دقیقه زمان نیاز دارد.
    5. برای سرو این غذا باید کسادیا را از وسط نصف و با سس سالسا تزئین کنید.

    ارزش غذایی :
    • کالری: 124
    • چربی: 5 گرم
    • کلسترول: 24 میلی گرم
    • چربی اشباع شده: 2 گرم
    • کربوهیدرات: 11 گرم
    • چربی اشباع نشده: 1 گرم
    • سدیم: 238 میلی گرم
    • پتاسیم: 331 میلی گرم