مواد لازم: بادمجان ورقه شده بلند به میزان دلخواه اسفناج 50گرم زیتون سیاه خرد 100گرم پنیر فتا 100گرم پیاز داغ 3 قاشق سوپ خوری نمک، پاپریکا، پودر سیر به میزان لازم کاپاریس 3 قاشق سوپخوری جعفری خرد شده یک قاشق سوپ خوری مواد سس: آب گوشت یک پیمانه رب 2 قاشق سوپ خوری پیاز داغ یک قاشق سوپ خوری فلفل دلمهای رنده شده 2 قاشق سوپ خوری سیر سرخ شده یک قاشق چایخوری روغن زیتون یک قاشق سوپ خوری نمک، فلفل و ادویههای دلخواه به مقدار لازم روش تهیه: در ابتدا بادمجانها را به صورت نواری و بلند برش داده و در آب و نمک قرار دهید سپس آن را خارج کرده و پس از خشک شدن آن را در روغن سرخ کنید تا کمی برشته شود. روش تهیه مواد میانی رول: 1 - پنیر سفید را خرد کرده و به همراه زیتون سیاه خرد شده و کاپاریس (خاویار دریایی که در ارومیه کشت می شود و از فروشگاه های مواد غذایی قابل تهیه است.) و جعفری مخلوط نمایید. 2 - از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی هر بادمجان گذاشته و سپس آن را رول کنید. 3 - با کمک خلال دندان آنها را فیکس کرده و سپس در یک ظرف مناسب فر قرار دهید. 4 - سس را آماده نمایید به این ترتیب که رب را ابتدا با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس به آن آب گوشت و پیاز داغ و فلفل دلمهای رنده شده آب گرفته را اضافه نمایید. 5 - ادویههای دلخواه را زده و 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. 6 - سپس سس را روی رولها داده و در فر 180 درجه برای مدت 10 دقیقه قرار دهید تا رولها مزهدار شوند.