طرز تهیه رول بادمجان

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1332.jpg
    مواد لازم:

    بادمجان ورقه شده بلند به میزان دلخواه
    اسفناج 50گرم
    زیتون سیاه خرد 100گرم
    پنیر فتا 100گرم
    پیاز داغ 3 قاشق سوپ خوری
    نمک، ‌پاپریکا،‌ پودر سیر به میزان لازم
    کاپاریس 3 قاشق سوپ‌خوری
    جعفری خرد شده یک قاشق سوپ خوری

    مواد سس:

    آب گوشت یک پیمانه
    رب 2 قاشق سوپ خوری
    پیاز داغ یک قاشق سوپ خوری
    فلفل دلمه‌ای رنده شده 2 قاشق سوپ خوری
    سیر سرخ شده یک قاشق چایخوری
    روغن زیتون یک قاشق سوپ خوری
    نمک، ‌فلفل و ادویه‌های دلخواه به مقدار لازم

    روش تهیه:
    در ابتدا بادمجان‌ها را به صورت نواری و بلند برش داده و در آب و نمک قرار دهید سپس آن را خارج کرده و پس از خشک شدن آن را در روغن سرخ کنید تا کمی برشته شود.

    روش تهیه مواد میانی رول:
    1 - پنیر سفید را خرد کرده و به همراه زیتون سیاه خرد شده و کاپاریس (خاویار دریایی که در ارومیه کشت می شود و از فروشگاه های مواد غذایی قابل تهیه است.) و جعفری مخلوط نمایید.
    2 - از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی هر بادمجان گذاشته و سپس آن را رول کنید.
    3 - با کمک خلال دندان آنها را فیکس کرده و سپس در یک ظرف مناسب فر قرار دهید.
    4 - سس را آماده نمایید به این ترتیب که رب را ابتدا با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس به آن آب گوشت و پیاز داغ و فلفل دلمه‌ای رنده شده آب گرفته را اضافه نمایید.
    5 - ادویه‌های دلخواه را زده و 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
    6 - سپس سس را روی رول‌ها داده و در فر 180 درجه برای مدت 10 دقیقه قرار دهید تا رول‌ها مزه‌دار شوند.