طرز تهیه پاسـتا آرابياتا

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1331.jpg
    مواد لازم :

    روغن زيتون چهار قاشق غذاخوري
    سير سه حبه
    گوجه ‌فرنگي خردشده 400 گرم
    فلفل قرمز 1/4 قاشق چايخوري
    آويشن يك قاشق چايخوري
    پاستا پنه 350 گرم
    پنير پارمزان رنده‌شده 25 گرم يا يك قاشق غذاخوري
    نمك و فلفل به ميزان لازم

    طرز تهيه :
    پاستا را در آب در حال جوش ريخته و به مدت 8 تا 10 دقيقه بپزيد. براي تهيه سس، در ظرفي روغن ريخته و سير را تفت دهيد و گوجه‌فرنگي و بقيه مواد را اضافه كنيد. وقتي سس آماده شد. (زماني سس آماده است كه گوجه‌فرنگي‌ها پخته و له شده و سس غليظ شود) پاستا را آبكش كرده با سس مخلوط كنيد تا پاستا كاملا آغشته به سس شود. سپس در ظرف دلخواه سرو نماييد.