مواد لازم : روغن زيتون چهار قاشق غذاخوري سير سه حبه گوجه فرنگي خردشده 400 گرم فلفل قرمز 1/4 قاشق چايخوري آويشن يك قاشق چايخوري پاستا پنه 350 گرم پنير پارمزان رندهشده 25 گرم يا يك قاشق غذاخوري نمك و فلفل به ميزان لازم طرز تهيه : پاستا را در آب در حال جوش ريخته و به مدت 8 تا 10 دقيقه بپزيد. براي تهيه سس، در ظرفي روغن ريخته و سير را تفت دهيد و گوجهفرنگي و بقيه مواد را اضافه كنيد. وقتي سس آماده شد. (زماني سس آماده است كه گوجهفرنگيها پخته و له شده و سس غليظ شود) پاستا را آبكش كرده با سس مخلوط كنيد تا پاستا كاملا آغشته به سس شود. سپس در ظرف دلخواه سرو نماييد.