طرز تهیه خورش گوجه سبز

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1330.jpg


    مواد لازم :

    گوشت گوسفند نیم کیلوگرم(اگر با استخوان بود ۷۵۰ گرم)
    سبزی( شامل تره، جعفری و نعنا) نیم کیلوگرم
    گوجه سبز نیم کیلوگرم
    پیاز سرخ شده ۴ قاشق سوپخوری
    ادویه(زردچوبه- زعفران و خیلی کم دارچین) به اندازه لازم
    نمک و فلفل به اندازه لازم
    روغن به اندازه لازم

    طرز تهیه :
    گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم. سپس آن را با پیاز سرخ کرده و با ۴-۳ لیوان آب می گذاریم بپزد. سبزی را تمیز کرده و می شوییم. آب آن که رفت، ریز خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم. سپس به گوشت اضافه کرده و می گذاریم تا خورش جا بیفتد( حرارت ملایم باشد تا گوشت و سبزی کاملاً بپزند). سپس نمک، فلفل و گوجه سبز را به آن اضافه کرده و می گذاریم بپزند. برای ترشی خورش از آبلیمو یا آبغوره می توان استفاده کرد.

    البته این خورشتو با مرغ هم میشه پخت.