مواد لازم : گوشت گوسفند نیم کیلوگرم(اگر با استخوان بود ۷۵۰ گرم) سبزی( شامل تره، جعفری و نعنا) نیم کیلوگرم گوجه سبز نیم کیلوگرم پیاز سرخ شده ۴ قاشق سوپخوری ادویه(زردچوبه- زعفران و خیلی کم دارچین) به اندازه لازم نمک و فلفل به اندازه لازم روغن به اندازه لازم طرز تهیه : گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم. سپس آن را با پیاز سرخ کرده و با ۴-۳ لیوان آب می گذاریم بپزد. سبزی را تمیز کرده و می شوییم. آب آن که رفت، ریز خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم. سپس به گوشت اضافه کرده و می گذاریم تا خورش جا بیفتد( حرارت ملایم باشد تا گوشت و سبزی کاملاً بپزند). سپس نمک، فلفل و گوجه سبز را به آن اضافه کرده و می گذاریم بپزند. برای ترشی خورش از آبلیمو یا آبغوره می توان استفاده کرد. البته این خورشتو با مرغ هم میشه پخت.