طرز تهیه کوفته باقلا

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1319.jpg


    مواد لازم :

    گوشت مغز ران 3 بار چرخ شده 500 گرم
    سبزی کوفته ریز خرد شده (شامل تره، شبت، ترخون و مرزه) 400 تا 500 گرم
    برنج خیس خورده 1پیمانه
    مغز باقلا تمیز شده 400 گرم
    کره 50 گرم
    پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری
    آلو 10 عدد
    نعناع داغ 2 قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    طرز تهیه :
    ابتدا گوشت و سبزی خرد شده و برنج خیس شده را با نمک و فلفل زردچوبه خوب ورز می دهیم سپس باقلا را اضافه نموده و کمی ورز داده و به اندازه پرتقال گلوله ای برداشته وسط آن را آلو قرار داده و فشرده می کنیم تا وا نرود. سپس کره و پیاز داغ و کمی زردچوبه را تفت داده و آب ریخته تا جوش آید و کوفته ها را دانه، دانه در آب قرار داده تا کاملاً پخته شود و با نعناع داغ آن را تزئین می کنیم.