مواد لازم : بادمجان شش عدد گوشت چرخ كرده 250گرم نمك و جعفري به ميزان لازم سير چهارحبه رب گوجه فرنگي دو قاشق سوپخوري پياز يك عدد طرز تهيه : بادمجانها را از دو ساعت قبل پوست گرفته از وسطشان يك برش زده و به آنها نمك ميزنيم تا تلخي خود را پس بدهد. پياز خردشده را در مقدار كمي روغن تفت داده، بعد گوشت و نمك را ميافزاييم آنگاه رب گوجه فرنگي را اضافه ميكنيم و در آخر پخت جعفري و سير ريز خردشده را نيز افزوده و از روي حرارت بر ميداريم. در اين لحظه بادمجانها را در روغن مايع سرخ كرده و درون صافي ميگذاريم. مواد گوشتي را داخل بادمجانها پر كرده و در مقداري ربگوجهفرنگي سرخ شده كه يك ليوان آب به آن افزودهايم ده دقيقه ميپزيم.