با اينكه كباب ماهي يكي از لذيذترين غذاهاست اما به دلايل نامشخصي، زياد بين مردم ایران جا نيفتاده و طرفدار ندارد. كباب ماهي بسيار سريع آماده ميشود و طعم بينظيري دارد. اگر از ماهي فيله مانند شير يا ازونبرون استفاده ميكنيد ماهي را خرد كرده و به سيخ بكشيد. اگر هم از ماهي درسته استفاده ميكنيد چاره كار استفاده از توري كبابپز است. در صورتي كه توري در دسترس نداريد، چند سيخ كباب باريك را به موازات هم روي منقل چيده و ماهي را روي آن كباب كنيد. فقط لازم است كه سيخها را كمي چرب كنيد تا ماهي به آن نچسبد. مواد لازم براي 4 نفر: فيله ماهی يك كيلو، خرد كرده روغن مايع يكچهارم پيمانه آبليمو 6 قاشق غذاخوری آب پياز 6 قاشق غذاخوری زعفران دم كرده 4 قاشق غذاخوری نمك و فلفل قرمز به ميزان لازم روش تهیه اول: 1- روغن، آبليمو، آب پياز و زعفران را مخلوط كرده و حسابي روی آن نمك و فلفل بپاشيد. 2- تكههاي ماهي را كاملا خشك كرده و داخل مايه روغن بريزيد و حداقل يك ساعت صبر كنيد تا ماهي طعم بگيرد. 3- ماهيها را به سيخ كشيده و روي زغال كباب كنيد تا هر دو طرف آن برشته و طلايي شود. روش تهیه دوم: 1- به جاي زعفران تركيب زردچوبه، فلفل قرمز و پودر سير استفاده كنيد. در اين صورت آب پياز را حذف كنيد. 2- چون احتمال دارد ماهي هنگام جدا شدن از سيخ خرد شود، بهتر است آن را به همان صورت سرو كنيد. 3- چند ثانيه قبل از برداشتن ماهي كبابي از روي آتش، كمي كره آب شده روي آن بماليد.