بفرمایید قهوه با ارنست همینگوی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/9/15 در انجمن داستانک و داستان نویسی

1. Nazanin

Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

امتیاز دستاورد:
    38
    گلبرگ برزین از ترجمه کتاب «قهوه با ارنست همینگوی» در قالب مجموعه کتاب «قهوه با...» خبر داد و گفت: این دوره کتاب به زودی توسط نشر ماهی منتشر خواهد شد.

bfeb713d86a893a5814d381d354fae2c.jpg

گلبرگ برزین با اشاره به مضمون این کتاب گفت: این کتاب یکی از آثاری است که در قالب مجموعه «قهوه با...» در 12 مجلد در انگلستان منتشر شده است و هشت مجلد از آن با همین عنوان در ایران در دست ترجمه قرار گرفته و در قالب یک مجموعه قرار است از سوی نشر ماهی منتشر شود.

وی ادامه داد: در این مجموعه که توسط گروهی از نویسندگان تالیف شده است، مصاحبه‌هایی خیالی با برخی از نویسندگان معروف صورت گرفته است که یکی از آنها که من ترجمه‌اش کردم، کتابی‌ است در قالب مصاحبه با ارنست همینگوی که تحت عنوان «قهوه با ارنست همینگوی» منتشر می‌شود.

برزین افزود: نویسندگان این مجموعه بر پایه پژوهش‌های خود درباره یک نویسنده و شخصیت وی و البته در یک قالب تنظیم‌شده متفاوت، سعی در نمایش شخصیت حقیقی ادبی و اجتماعی افراد حاضر در این مجموعه را دارند.

وی همچنین از ترجمه یک اثر از مجموعه کتاب‌های «قدم اول» از سوی نشر تیراژه خبر داد و گفت: در این مجموعه مخاطبان که عمدتاً نوجوان هستند، فلاسفه و مفاهیم فلسفی را به صورت مصور و به همراه کمیک استریپ آموزش می‌بینند و من نیز یکی از آثار این مجموعه را که با موضوع زمان نوشته شده بود، ترجمه کردم.

در این مجموعه که توسط گروهی از نویسندگان تالیف شده است، مصاحبه‌هایی خیالی با برخی از نویسندگان معروف صورت گرفته است که یکی از آنها که من ترجمه‌اش کردم، کتابی‌ است در قالب مصاحبه با ارنست همینگوی که تحت عنوان «قهوه با ارنست همینگوی» منتشر می‌شود

برزین با بیان اینکه این مجموعه توسط گروهی از مولفین نوشته است، گفت: در کتاب «زمان» از این مجموعه که من ترجمه کرده‌ام، موضوعات متنوعی اعم از تعریف زمان و نیز نظر دانشمندان درباره زمان و نیز ابزار سنجش آن و چگونگی پیدایش آن مورد توجه قرار گرفته است.