دلمه مرغ و برنج غذایی متنوع و خوش طعم

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1255.jpg

    مواد لازم :

    برنج یک فنجان
    سس خردل دو قاشق مرباخوری
    سس مایونز نصف پیمانه
    ماست یک فنجان
    لوبیا سبز پخته شده یک فنجان
    پیازچه خرد شده ۵ عدد
    اسفناج یا کاهو چند برگ
    سینه مرغ پخته شده نصف مرغ
    گوجه فرنگی یا فلفل دلمه چند عدد
    نمک و فلفل به مقدار کافی

    طرز تهیه :
    برنج را شسته و سپس کته کنید و بگذارید تا دم بکشد.
    سپس تابه ای را روی گاز گذاشته و کمی روغن در آن بریزید و مرغ های پخته و خرد شده را در آن تفت دهید.
    داخل گوجه فرنگی و فلفل دلمه را خالی کنید. سس مایونز را با برنج بخوبی مخلوط کنید. سس خردل را با نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. حالا تمام مواد و سبزیجات را با هم مخلوط کرده و درون فلفل یا گوجه را از مواد پر کنید.